Набор от услуги помага на компаниите да подобрят своята киберзащитаAcronis

...
Набор от услуги помага на компаниите да подобрят своята киберзащитаAcronis
Коментари Харесай

Аcronis Cyber Services – оценява риска за киберсигурността

Набор от услуги оказва помощ на фирмите да подобрят своята киберзащита

Acronis Cyber Services дава опция на организациите да подобрят своята киберзащита (графика: Acronis)

Нова услуга Acronis Cyber Services дава опция на организации с всевъзможен размер да оценят риска по отношение на киберсигурността и да бъдат осведомени по отношение на отбраната и услугите за реакция при произшествия.

С помощта на Acronis Cyber Services фирмите могат да подобрят своята киберзащита посредством композиция от оценки на риска, оценка на уязвимостта, проби за навлизане, реагиране при произшествия и образование за повишение информираността на всеки според от неговата самостоятелна роля в организацията.

Acronis Cyber Services е набор от услуги, който включва:

Acronis Security Assessment Services – инспекция на уязвимостта и проби за навлизане, които дават опция на организациите да разпознават рисковете за своите сериозни данни, да схванат по какъв начин да смекчат комплицираните проблеми със отбраната в  сюжети от действителния свят и да бъдат подготвени да ползват по-добри политики за сигурност за своите технологии, хора и бизнес процеси.

Acronis Security Awareness Training – подсигурява, че чиновниците на организацията и ИТ личният състав са добре подготвени за актуалните практики за отбрана и че ръководителите знаят по какъв начин да откриват най-новите фишинг офанзиви, ориентирани към тях. Компании, които работят при спазването на разпореждания и регулаторни условия като GDPR, също могат да се възползват от обучителните модули.

Acronis Incident Response Service – основава проект с авансово конкретизирани условия за реакция при произшествия на равнище организация. Тези услуги усъвършенстват способността на организацията да се възвръща бързо, да дава отговор на регулаторните условия, да събира доказателства за бъдещи правни претенции.

Acronis Cyber Services дава опция на доставчиците на услуги да разширят портфолиото си с редица услуги посредством контракт единствено с една компания, вместо да подписват голям брой контракти.

Официална страница: Acronis Cyber Services
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР