Наблюдвам връщане към малкия пазар, към родната публика. За мен

...
Наблюдвам връщане към малкия пазар, към родната публика. За мен
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев: По-голямо значение има в това да обиколя родни градчета от турне в Америка

Наблюдвам връщане към дребния пазар, към родната аудитория. За мен е от доста по-голямо значение да обиколя градчетата в България, в сравнение с да отида на турне в Америка. Това съобщи Стефан Вълдобрев в „ Посока Култура “ по Дарик радио.

„ Музиката беше първа в живота ми преди желанието ми да се занимавам с спектакъл, преди нея беше поезията. Театърът се появи финален. Имам чувството първите триумфи и самопризнания и до момента ми с изкуството е било с поезията “, описа още музикантът.

„ Аз станах артист поради киното, а не поради театъра “, признава Вълдобрев.

„ Ако вземеш нашия клас, които сме приключили 1993 година, всичките хора, които излязохме всеки може да кажеш, че има страхотна професионална „ хигиена “. В момента в случай че мислиш, че това е белег на настоящето време, аз не виждам такова нещо, има прелестни млади сътрудници, такива, които живеят за театъра, мислят единствено театъра, за ролята, виждам страхотна хигиена, не е до потомство. За музиката аз следя същото нещо. В музикатасе случват прелестни неща и има хора, които работят свястно, концертните зали са цялостни и аз имам доста наблюдения върху това “, разяснява още Стефан Вълдобрев.

Голямата вест, която той показа е, че Столична община възвръща спектакъла „ Сцена под звездите “ на площад Батенберг на 31 декември. Новата година ще бъде посрещната дружно с групата „ Обичайните обвинени “. В програмата ще бъдат включени обичани лица от ефира, както и млади реализатори.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР