Наблюдаващият туризма вицепремиер Валери Симеонов обяви днес, че държавното акционерно

...
Наблюдаващият туризма вицепремиер Валери Симеонов обяви днес, че държавното акционерно
Коментари Харесай

Симеонов с нова идея, ликвидира държавното дружество Слънчев бряг

Наблюдаващият туризма вицепремиер Валери Симеонов разгласи през днешния ден, че държавното акционерно сдружение " Слънчев бряг ", което е притежател на инфраструктурата в курорта, би трябвало да бъде ликвидирано.
Дружеството е лишено от смисъл и генерира единствено корупция, акцентира, представен от БНР, Симеонов, съгласно който община Несебър би трябвало да ръководи инфраструктурата в курорта.
" Това сдружение не генерира на практика съвсем никакви облаги. То е гнездо и изискване за огромна корупция. Там за действия, които водят до десетки, стотици хиляди доходи, страната не може да събере по едни жалки стотина-двеста лв..
Това сдружение в действителност узаконява и преместваемите обекти, това е сдружение, което узаконява ония уродливи бар кролове. Дружеството отхвърли да извърши моето предписание за прекратяването и за анулацията на договорите с тези бар кролове с туроператорските компании ", сподели Симеонов във връзка съществуването на известните " алкохолни обиколки " в курорта.
Според Симеонов, след дейната интервенция на страната, Национална агенция за приходите, Агенция " Митници " и други, приходите в туризма са надвишили миналогодишните данни и са скочили до над 400 милиона лв..
Наскоро Съюзът на притежателите в Слънчев бряг настоя в намерено писмо до премиера Бойко Борисов за трайно решение на проблемите в курорта, в това число и с ръководството на инфраструктурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР