Наблюдаващият прокурор при Районна прокуратура-Първомай е взел мярка за неотклонение

...
Наблюдаващият прокурор при Районна прокуратура-Първомай е взел мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Пуснаха Динко от ареста, битият мъж оттеглил претенциите си

Наблюдаващият прокурор при Районна прокуратура-Първомай е взел мярка за неотклонение " подписка " по отношение на Динко Вълев от Ямбол.
 
Арестуваха Динко от Ямбол за побой в Първомай

" Ловецът на бежанци ", както е прочут Вълев измежду обществото, е обвинен по досъдебно произвеждане за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди и разваляне на непозната движима движимост. Това оповестиха от държавното обвиняване.
 
Основна причина за решението на прокурора е събитието, че потърпевшият при случая мъж е трансформирал показанията си. 27-годишният Калоян Митков от с. Поройна е подал и молба, с която категорично е декларирал, че отдръпва своите искания към Динко Вълев.

След установяване на мярката му за неотклонение, обвиненият е бил освободен от ареста, където бе арестуван за период от 72 часа.
 
" Ловецът на бежанци " Динко бил изкаран с кола за спешна помощ от ареста в Първомай

В неделя Вълев беше изведен от полицейския сектор с кола за спешна помощ, защото се почувствал зле. След обзор в първомайската болница той още веднъж беше върнат.

Разследването по досъдебното произвеждане продължава, като ще завърши в границите на законно открития период. По тематиката " Ловецът на бежанци " Динко арестуван за побой и опит за похищение?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР