Наблюдаваме съпротива за реформата във ВиК сектора. Това каза председателят

...
Наблюдаваме съпротива за реформата във ВиК сектора. Това каза председателят
Коментари Харесай

БСП пита: Заради чии интереси Законът за ВиК операторите събира прах

Наблюдаваме опозиция за промяната във ВиК бранша . Това сподели ръководителят на Комисията по енергетика Валентин Николов по време на представянето на отчета за работата на комисията за 2018 година
Според него мъчно се случва отбраната на бизнес проектите в Комисията за енергийно и водно контролиране, макар че комисията прави всички старания, с цел да могат да бъдат основани тези проекти.
„ Съпротивата е огромна, за жалост мъчно върви, само че върви. При условия, че към този момент регистрират 77%, това е един добър % на база всичката опозиция.
Ние нямаме различен път за развиване “, добави Николов. По думите му по този начин ще могат потребителите на получават качествено обслужване.
„ Г-н Николов, кой е принципалът на тези, които оказват опозиция. Кой назначава управителните фрагменти в този бранш?
Може би има разнообразни стопански ползи по места тази ВиК промяна да не се случи . Години наред си приказваме за нов Закон за ВиК операторите.
Две години към този момент станаха откогато стартира по този начин интензивно да се пропагандира този нов закон “, обърна се към него националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Манол Генов
" И до момента продължава да събира прахуляк - стопански ползи ли го държат на рафтчето? ", попита той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР