Наблюдаваме координация на проруските сили в България. Никой не може

...
Наблюдаваме координация на проруските сили в България. Никой не може
Коментари Харесай

Петков: Наблюдаваме координация на проруските сили в България

Наблюдаваме съгласуваност на проруските сили в България. Никой не може да ни повлияе да реформираме службите и да създадем постоянно държавно управление. Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Явно опцията да се образува постоянно държавно управление, което да реформира службите и да вкара България в Шенген е основната причина за тази офанзива. Шефът на ДАНС е обезпечил защита на постоянен народен представител през вчерашния ден в 22:00 ч, единствено че ДАНС няма пълномощия за това. ДАНС охранява единствено стратегически обекти. Означава ли това, че Радостин Василев е стратегически обект? “, сподели Петков.

“Открито заявяваме, че всеки претендент, който ще предложим за службите ще държим да бъде с чисто минало, да не е бил част от обещано посолство. Защо президентът обаче продължава да бави втория мандат и дали това не е синхронизирано с днешната конференция “, попита Петков.

Той прикани всеки да изслуша съвещанието на Националния съвет на ПП-ДБ и да се увери, че ние се нуждаем от държавно управление, няма да се откажем до момента в който не създадем България по-добро място.

„ Първото гласоподаване на съвещанието дали да участваме в държавно управление с ГЕРБ бяха 24 “против ” 24 “за “ и 7 или 6 задържали се. Моята реакция в 04:00 ч. сутринта бе, че няма по какъв начин при такова значимо решение да има “въздържали се ” и тогава помолих тези да вземат решения. Тогава мисля, че резултатът беше 27 на 22 ”, акцентира Кирил Петков и добави: Оставаме на позицията да създадем кабинет с ГЕРБ-СДС. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР