Наблюдаваме как днес имаме координация на проруските сили в България,

...
Наблюдаваме как днес имаме координация на проруските сили в България,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Наблюдаваме координация на проруските сили у нас

" Наблюдаваме по какъв начин през днешния ден имаме съгласуваност на проруските сили в България, в това число на " Възраждане “ и на Българска социалистическа партия. Случи се това, за което предупредихме през вчерашния ден. Възможността да се образува държавно управление, което да реформира службите и да вкара България в Шенген, е основната причина за днешната офанзивата. “

Това съобщи на ексклузивен брифинг в Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и дефинира като максимален въпроса за какво президентът бави връчването на втория мандат и дали това е синхронизирано с днешната конференция.

По-рано денем националният представител Радостин Василев пусна запис от провелото се съвещание на Националния съвет на " Продължаваме промяната " и изясни, че е получил позвъняване от ДАНС като му е обявено, че има опасност за живота му, по тази причина му е назначена и защита.

" Шефът на ДАНС е обезпечил защита на постоянен народен представител нощес от 22 часа. ДАНС охранява единствено стратегически обекти. Стана ли Радостин Василев стратегически обект за ДАНС? Президентът знае ли за среднощните диалози? “

Той увери, че коалицицията " ПП-ДБ " не е координирала важни назначения в службите с  чужди посолства. " Нито една страна не може да ни въздейства върху промените. Заявяваме, че  ще държим всеки претендент да има чисто минало, да не е бил сътрудник на непознато разузнаване, да не е бил престъпно проявен. Не сме съгласували с нито едно посолство имената на шефове на службите, само че ще осведомяваме съдружниците от Европейски Съюз и НАТО като партньорски служби за дейностите ни “, съобщи Петков.

Съпредседателят на " Продължаваме промяната “ дефинира като максимален проблем " бавенето на връчването на втория мандат на втората политическа мощ от президента Радев “.  

По тематиката договарянията за държавно управление и концепцията за ротация на поста министър-председател, той увери, че към този момент са декларирали поддръжка за личността на Мария Габриел. " В този сложен миг правилото на ротация е единственият вид, тъй като си нямаме доверие, “ уточни Кирил Петков.

Към този миг акад. Денков приказва с всички министри поотделно като го съгласува и с Мария Габриел. " Някои министри в началото не одобриха, тъй като мислиха, че този кабинет няма да се случи, само че в този момент споделят “да ". Други се отдръпват по персонални аргументи “, посочи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР