Наблюдавам процесите в МОСВ от години. За мен няма нищо

...
Наблюдавам процесите в МОСВ от години. За мен няма нищо
Коментари Харесай

Екогласност: В МОСВ има гнилост на всички нива

Наблюдавам процесите в Министерство на околната среда и водите от години. За мен няма нищо извънредно за злоупотребите в Министерство на околната среда и водите, просто се продължава една традиция. Става въпрос за тотална обязаност и корпоративни ползи. Същественият въпрос е не какво се случва, а докога ще се случва. Това съобщи ръководителят на ПК " Екогласност " инж. Емил Георгиев в предаването " Лице в лице " по БТВ. Ние сме алармирали за злоупотребите, само че има единствено цялостна тишина, добави той и даде образец, че боклуците под автомагистралата не престават да соят и няма отговорни.

„ Чест прави, че стартира следствие. Ако се спре единствено до един зам.-министър нищо няма да се стане “, предизвести Георгиев.

„ Искаме освобождението на зам.-министър Красимир Живков. Наивно е да се счита, че единствено той е отговорен. Всички, отговарящи за рецесията с боклуците, са отговорни. През 2013 година стартират да се изнасят всеобщо боклуци от Румъния. Прокуратурата се произнася, че те са нездравословни. След това корабите разтоварват на пристанище Варна и оттова потеглят за Плевен. Затова аз се надявам прокуратурата да бръкне доста надълбоко. Там има гнилост на всички равнища “, сподели ръководителят на ПК „ Екогласност “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР