Наблюдавахме истинска завера! Като се започне от режисираната и широко

...
Наблюдавахме истинска завера! Като се започне от режисираната и широко
Коментари Харесай

Основателят на група Атлас: Протестите в защита на Гешев - любим оксиморон!

Наблюдавахме същинска завера! Като се стартира от режисираната и необятно отразена в медиите поддръжка на изпълнителната власт и стигнем до платените ”протести в отбрана ” - обичан оксиморон! Това споделя създателят на група Атлас Петър Пписарски. Част от посланието му е и тяхната ария ”Яхнем ли метлата ”!
Ето и цялото обръщение на Петър Писарски:

" Здравейте. Казвам се Петър Писарски. Занимавам се с музика и съм създател на група Атлас. Завършил съм архитектура във ВИАС - компетентност жилищни здания. Роден съм през 1961-ва година и добре познавам " партията-държава ". След 30 години " преход " към народна власт още веднъж живеем в сходни условия, а това по никакъв начин не е по моя усет!

Свободната конкуренция е една от най-важните движещи сили на напредъка в пазарната стопанска система. Конкуренция и съревнование би трябвало да има и в публичните връзки! При избора на Главен прокурор - най-много! Независимо, че някаква скалъпена " процедура " разрешавала единствен претендент да се състезава самичък със себе си.

Конституцията ни надали е съвършена и даже да позволява сходен нонсенс, демократичномислещите хора не би трябвало да разрешават сходно деформиране на концепцията за гражданско общество. Независимостта на правосъдната власт се компрометира от целия развой, по който беше определен господин Гешев.

Наблюдавахме същинска завера! Като се стартира от режисираната и необятно отразена в медиите поддръжка на изпълнителната власт и стигнем до платените " митинги в отбрана " - обичан оксиморон! Като жител, упорствам за нова процедура и избор сред претенденти, а не - фарса, на който станахме очевидци!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР