Наблюдателното око на лорд Евгени Минчев и тази седмица не

...
Наблюдателното око на лорд Евгени Минчев и тази седмица не
Коментари Харесай

Лорд Минчев и Гилотината му в действие: Гери-Никол в бонбонено лилаво, хартиено жълто от каубойски филм, синджир повръща върхи Криско + още и снимки

Наблюдателното око на лорд Евгени Минчев и тази седмица не пропусна стилните провинения на известните персони у нас. Ето кого застигна гилотината на Минчев в седмичната му графа за „ Телеграф “.

ЛОНДОН СИ ИМА СВОЙ ВАСКО КЕЦА

Кралят на английската бижутерия Саймън Уилсън още веднъж побърка лондонската общност, като се появи с розови кецове. Създателят на бижута, носени приживе от принцеса Даяна, понастоящем от Елтън Джон и даже внучките на Нейно Величество, рядко дава мотив за фешън разискване, само че през днешния ден той внася възхитителни нотки към естетически си почерк. Уилсън упорства, че черното е новото…черно и по този начин е елементарно различим, както всеки сдържан човек, живеещ измежду разкош, камъни и искра. За да придаде още стойност на свежия розов цвят в обувките си, бижутерът е добавил палава стойка и младежко лъчение. Всичко това е в действителност вдъхновяващо, поради обстоятелството, че предходната година господинът чества публично своята 70-та годишнина. Закачлива брошка и обсипана с кристали целувка – знак на марката, допълват този портрет на уют и благосклонност.

ГЕРИ-НИКОЛ КАТО В ГЕЙ ЗНАМЕ

Където и да хвърля зара, все ще попадна на Дара. Опс, извинете, този Дар Божий за среднощните ми естетически размишления, не е певицата за която си мислех. Гери-Никол е  и през днешния ден уплътнява междуредието с мощен на цвят и размер чувал, по всяка възможност умислен като рокля. С височина, каквато даже първи тенор не може да вземе, момата се извисява в цветове, на които и гей знамето може да завиди. Тук като на пешеходна пътека се редуват бонбонено лилаво, хартиено жълто, краставично зелено и синьо от някой каубойски филм. Цветовата прерия препуска под формата на плетиво, преследвайки гърлото на госпожицата, с цел да спре ненадейно в ръкавчета, за които май не е стигнала преждата. Очилата наподобяват на паркирала косо кола за спешна помощ, а прическата служи като алената и лампа.  Гривна и вафлени резултати в косите допускат, че Гери-Никол от дребна е гледала попфолк колежките си а през днешния ден ги настига в галоп.

СИНДЖИР ПОВРЪЩА ВЪРХУ КРИСКО

„ Сърцето ми се киска, когато видя Криско ”, може би ще е рефрена на новия шлагер на някой рапър, който желае да вбеси сътрудника си, който и през днешния ден има визия на продавач на сладолед.  Бяла почтена блузка е била подложена на мъчение от създател на графити, опитал шанса си с въглен. Сиротното блузенце се държи  като простреляно, някакви дребни дупчици го дефинират като тензухено перденце на лятна дача. Панталоните са друга фешън тресчица за злато а също и тресчица в окото на хората с усет. Те са черни, като коефициента им на съблазън е минус две. Два оголени крайници са високото напрежение за всеки естет. Те пръскат прелест тъкмо колкото два празни лака за коса. Прическата доста припомня тази на Миро откакто е излязъл от банята. Очилата спорят с брадата на рапъра и дефакто закриват това, което би могло да се назова лице. Синджир повръща върху всичко това с металната си неначетеност.

ФИЛЕВА- СЛЪНЦЕТО Е В ТВОИТЕ…ГЪРДИ

Неправилно е интерпретирала прелестната ария на Мими Иванова колежката и Михаела Филева. Първата пее „ Слънцето е в моите коси ” а не „ слънцето е в моите гърди ”. В този ред на мисли, зървам безсмислието на слънце, което е акостирало току върху издатините на певицата, която най-паче не е Малина и сходна скандална визия и популярност не и правят работа. Или пък… Потникът на скърцащи затворнически райета е една фешън нелепост, съсипване на цялата женственост на приносящата го, тъжна депеша за неявяване на жизненост, може би даже стомашно неразположение. Начучулени на ластик дънки – в моите очи старомодни до бездънност, развращават ханша придавайки му тип на шир, към който се върти от дълго време забравено пране.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР