Наблягаме на всички възможни дипломатически средства да бъдат приоритет, защото

...
Наблягаме на всички възможни дипломатически средства да бъдат приоритет, защото
Коментари Харесай

Кирил Петков работи за деескалация на напрежението с натовските войски, не вярва в зоните на влияние

Наблягаме на всички вероятни дипломатически средства да бъдат приоритет, тъй като това е най-хубавият и работещ метод да се излезе от обстановката. Ще работим за деескалация на напрежението. 

Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред публицисти откакто президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова публично встъпиха в служба пред храм-паметника " Свети Александър Невски " в София. 
Кирил Петков: Още няма решение за разполагане на нови сили на НАТО
" Към този миг нямаме решение за разполагане на войски на НАТО в България. Веднага щом такова бъде признато, ще ви уведомя ". Така преми...
Прочети повече
По думите му би трябвало да се акцентира на градивното участие на България в НАТО и деескалация на напрежението. Кирил Петков не има вяра в зоните на въздействие, тъй че българският суверенитет би трябвало да е над всичко, настоя Петков. 

От своя страна министърът на защитата Стефан Янев съобщи, че българската страна и МО, както и отговорнистите ще бъдат съобразени с българския народен интерес. Подготовката на военно наличие, в допълнение увеличаване на военното наличие на НАТО на българска територия ще бъде направено при нужда с български въоръжени сили, увери Стефан Янев. 

Още:

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР