Наближаващите коледни празници обикновено са свързани и с изпращане на

...
Наближаващите коледни празници обикновено са свързани и с изпращане на
Коментари Харесай

Как да направим празничен колаж със снимки с Android

Наближаващите коледни празници нормално са свързани и с изпращане на голям брой поздрави измежду близки и другари. В не малко страни по света има и обичаи да се изпращат коледни картички или послания от името на фамилията.

В ерата на онлайн връзката тези картички към този момент също са цифрови, само че това не ознчава, че не могат да са по-малко лични. Android да вземем за пример неотдавна получи ъпдейт, който разрешава на потребителите да основат празничен колаж със свои фотоси и по този начин да създадат персонални и неповторими поздравления.

За задачата е належащо да се употребява приложението Гугъл Photos. То получава новите рамки за колажи, които са направени от известни художници.

Потребителят просто би трябвало да избере мечтаните фотоси от галерията на Photos и да натисне и задържи една от тях, с цел да се появи менюто за шерване. След това се избира опцията Add to > Collage.

Ще се появи нов екра с избор на рамка за класификация на фотосите. Те могат да са в друга настройка съгласно броя им, като се предлага да са три фрагмента. Следващата стъпка е избиране на рамка за колажа, като са добавени и специфични празнични рисунки.

Остава само колажът да бъде запаметен и е подготвен за шерване в обществени мрежи, чат приложения и където още потребителят желае.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР