Наближаването на празника на влюбените поставя под въпрос дали любовта

...
Наближаването на празника на влюбените поставя под въпрос дали любовта
Коментари Харесай

Свети Валентин или Трифон Зарезан. Как ще празнуват българите?

Наближаването на празника на влюбените слага под въпрос дали любовта е по-силна от пандемията, както и кое избират да честват българите Свети Валентин или Трифон Зарезан

„ Предпочитам да чествам Трифон Зарезан. По-забавен е и е български. Всички празници би трябвало да се честват, като цяло, само че от двата празника бих избрал Трифон Зарезан. Не считам, че вирусът повлия на влюбените двойки. Всеки, в случай че има предпочитание, ще си направи срещата, дали у тях или на друго място. Мисля, че многото локдауни ще имат позитивен резултат върху раждаемостта “, сподели пред БГНЕС Йордан, който е студент.

При част от хората, които подържат връзки от разстояние не е имало смяна с настъпването на локдауните. Други считат, че локдауните се отразяват зле на хората, които би трябвало да прекарват доста време затворени на едно място дружно.

„ Не мисля, че хората, които са затворени дружно за дълго време ще имат положителни връзки “, сподели студентката Ивела.

„ На нас не ни попречи вируса на контактите, тъй като аз пребивавам в Пловдив, а тя в Радомир. Ние кардинално сме малко лимитирани “, показа влюбена двойка.

Има и такива, които не харесват нито един от празниците.

„ Нито един от двата празника не избирам. Младата генерация не знае какво желае. Пандемията повлия 50/50 на връзките на влюбените двойки “, сподели студентът Мартин Стоев.

Други са изцяло безразлични към наближаващите празници, само че доминира мнението, че локдауните ще се отразят удобно на раждаемостта.

„ Не ме интересува. Нито един празник не чествам. Нямам визия дали пандемията повлия на връзките, а и не ме касае “, съобщи млада госпожица.

„ И двата празника чествам. Пандемията не лимитира любовните благоприятни условия на хората. Има логичност да има нарастване на раждаемостта, тъй като хората няма какво да вършат и вършат обич “, показа пред камерата татко.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР