Наближава стартът на едно от най-елитните състезания в конния спорт

...
Наближава стартът на едно от най-елитните състезания в конния спорт
Коментари Харесай

Лига "Краси" събира елита на конния спорт на база Царацово

Наближава стартът на едно от най-елитните надпревари в конния спорт - Лига „ Краси ". На 20 и 21 април са квалификациите за най-очакваната конна конкуренция у нас, която ще се организира на конната база в с.Царацово, Пловдивско. Втората подготовка е планувана при започване на месец юни, а финалът ще е на 28 и 29 септември. Състезателите се конкурират за награден фонд от над 37 000 лева

Бизнесменът Димитър Консулов показа, че концепцията за Лига „ Краси " се родила след изключителния триумф на извършените през предходната година шампионати „ Краси " и „ Хисар ", които събраха най-хубавите състезатели и повече от 3000 фенове на конна база " Фригопан ", край Пловдив. Тази година ръководената от Димитър Консулов Фабрика за майонеза „ Краси " чества 25 годишен празник и това ще е едно от събитията, с които водачът на пазара на майонеза у нас отбелязва своя празник.

" Светът не е единствено футбол и спортът не се изчерпва с него. Важно е в България да развиваме и конния спорт, а не трябва да забравяме, че общуването с коня трансформира душата! Не инцидентно се споделя, че неприятен човек не може да бъде добър ездач! Да спечелиш доверието и да подчиниш това интелигентно и грациозно животно не е елементарно, изисква се храброст, дисциплинираност, отговорност, внимание и ред други качества, които този спорт възпитава. Нека в България да има повече състезатели, носители на такива качества, дано да има повече фенове на този хубав и благороден спорт! " сподели основателят на Лига „ Краси " Димитър Консулов.
Лига " Краси " включва два квалификационни стадия и край. За купата имат право да се състезават участниците от всичките 4 кръга и влезнали в класацията за край.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР