Наближава онова вълшебно време от годината, което изпълва сърцата ни

...
Наближава онова вълшебно време от годината, което изпълва сърцата ни
Коментари Харесай

Най-подходящите коледни подаръци за всяка зодия

Наближава това вълшебно време от годината, което изпълва сърцата ни с добрина и обич, време за дарове и благи жестове, както и за скъпо време с най-близките ни хора, написа fakti.bg.

Този справочник в празничното извършване на покупки ще ви бъде потребен даже и да не вярвате изключително доста в астрологията, написа vesti.bg. Почерпете ентусиазъм и намерете най-хубавия подарък за представителите на зодиака към себе си.

Овен

Ваучер за ескейп стая или спортно преживяване са съвършеният подарък за тази зодия. Ако този Овен не обича доста да спортува, можете да му подарите видеоигра, изключително в случай че му харесва да се състезавате с други играчи.

Телец

Тук идеалният избор ще бъде някакъв украсителен предмет като картина или фигура, който пасва с неговото жилище. Това ще накара топлия и завързан Телец постоянно да ви помни, когато е вкъщи.

 

Близнаци

Те постоянно обичат да вършат нови неща и да учат. Именно по тази причина добър подарък за Близнаците може да бъде книга или някаква настолна игра, която тества техния разсъдък.

Рак

Хората от зодия Рак са чувствителни, грижовни, изобретателни и от време на време малко трагични. За тях е най-добре да изберете ръчно направен подарък или подобен със особено значение, защото ще допре сърцата им. Една доста елементарна и красива концепция е да извършите фотоалбум с най-хубавите ви мемоари дружно.

Лъв

Въпреки че наподобява супер придирчив, Лъвът е зодия, която можете да изненадате с необикновено преживяване, заведете го на обичаното му място и ще ви обича цялостен живот.

Дева

Хората от зодия Дева се характеризират със своята свенливост, невзискателност и просветеност, само че на първо място с това, че са педантични, работливи и обичат реда и хигиената. За тях подарък, с който сигурно няма да се неуспехите, е дневник или календар, с който да възнамеряват деня си.

Везни

Те се усещат по-комфортно в интимна среда и постоянно търсят правдивост. Добър подарък за зодия Везни е книга, само че и някое хубаво украшение или аксесоар, защото те също са суетни и обичат да наподобяват добре.

Скорпион

За тях идеалът е подарък, който да ги изненада и да ги остави комплицирани. Те са и една от най-страстните зодии, тъй че за какво не рискувате със секс играчка или долни дрехи? Така ще добавите развлечение и секси нотка на Коледа!

Стрелец

Най-добрият подарък за тази зодия е пътешестване. Без значение дали до прилежащия град или на другия завършек на света, Стрелецът обича да пътува и да вижда нови места, тъй че го заведете на странствуване и няма да сбъркате.

Козирог

За Козирога е значимо да може да се любува на свободното време и да си почине в края на деня, по тази причина предлагаме дребен комплект за релаксация. Може да се състои от малко вино (или друга обичан напитка), артикули за хубост и козметика, тъй че да посвети време на себе си.

Водолей

Те са интелигентни, фенове на свободата и на първо място доста истински. Понякога ги подлагат на критика за тяхната екстравагантност и буйност, само че тъкмо съвършеният подарък за тях ще бъде нещо, което да ги отличава от останалите. Можете да изберете истински облекла или аксесоар, изключително в случай че са лимитирани или ръчно направени.

Риби

Хората Риби са доста чувствителни, изобретателни, духовни и интуитивни. Те са склонни да се свързват доста добре с другите, само че в това време обичат да прекарват времето си сами. Идеален подарък за тях безспорно е някакво занятие, с което да дадат воля на своята креативност и въображение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР