Наближава новият ЕКСклузивен, култов концерт на младата група ЕКС съставена

...
Наближава новият ЕКСклузивен, култов концерт на младата група ЕКС съставена
Коментари Харесай

Група ЕКС с нов ЕКСклузивен концерт на 14 септември в “Маймунарника”!

Наближава новият ЕКСклузивен, паметен концерт на младата група ЕКС формирана от истинските екс вокалисти - Ерол Ибрахимов (Уикеда), Светльо Витков (екс фронтмен на Хиподил) и Кольо Гилъна (екс фронтмен на Контрол). На 14 септември в клуб " Маймунарника " тримата тенор-баритони ще изпълнят дружно, с цялостно гърло и онлайн, едни от най-сериозните шлагери на ЕКС бандите си, измежду които: " Обичам ", " Бий хлапето ", " Let me да те лов ю ", " Боби ", " Леле Како ", " Скакауец ", " Най-щастливият ден ", " Бате Гойко ", " Мариана " и какво ли още не. Специфичното е, че всеки ще пее и в песните на другите, с което музикалната картината ще бъде по-пълна, цветна и изключително ефектна.
" С този новаторски метод се надяваме да изпъкнат по-добре вокалните невъзможности на всеки от нас и хората да ни оценят по достолепие и артикулация ", споделят тримата по време на подготовка. " Ще има и по-сериозна брас секция - особено подбрана измежду финалистите от известно телевизионно музикално шоу " Брас Мастърс ", прибавят още те в разгара на репетиционния интервал.
Всички тези неповторими и единствени по рода си осъществявания ще се случат под съпровода на небезизвестните музиканти от " Svetlio & The Legends ", взели участие и в паметните обединения " Хиподил " и " Холера ". Важно е да отбележим, че всички тези вокалисти и актьори, които ще забележим на куп на 14 септември в " Маймунарника " са дали сериозен подтик и имат значима роля във образуването на ъндърграунд сцената в България.
Група ЕКС се събра публично за първия си ЕКСклузивен, прочувствен и радостен концерт през декември предходната година, когато почитателите безусловно препълниха столичен клуб, а страстите и веселбата преляха и отвън него. На 14 септември, този път навън, бандата чака всички свои симпатизанти и съидейници за още по-голям ваучър в навечерието на новата образователна година. През есента ЕКС се готвят да зарадват и почитателите си отвън рамките на Бълграия с огромно европейско турне, включващо 8 дати в огромните градове. Подробности за него и още настоящи вести можете да следите във фейсбук страницата на ЕКС тук.

БИЛЕТИ за концерт на ЕКС на 14 септември в " Маймунарника " се продават с цялостна мощ в системата на Eventim.bg (ТУК) и в EpayGo (ТУК). Могат да се закупят още от щанд на EVENTIM на ул. " 6-ти септември ", Office 1 Superstore, безиностанции OMV, Orange, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Билетна каса на " Арена Армеец ", Технополис. Цената за билет е 13 лева до 8-ми септември, след което ще бъде 15 лв., а в деня на концерта и на място (на вход) ще е 18 лева Деца до 7 годишна възраст влизат гратис с възрастен компаньон и с попълнена декларация на входа.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР