Наближава месецът на любовта, а романтиката се усеща във въздуха.

...
Наближава месецът на любовта, а романтиката се усеща във въздуха.
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Наближава месецът на любовта, а романтиката се усеща във въздуха. Нека забележим какво ви чака в персоналния живот през идната седмица, съгласно зодията ви. 

Овен

Овни, подготвени сте за смяна! Сега е най-хубавият миг да поговорите с колегата за идната стъпка или за всичко, което очаквате от него за вбъдеще. Необвързаните представители на зодията да се готвят, тъй като им следва среща с човек, който ще преобърне визиите им за любовта. 

Телец

Телци, предстоят ви усъвършенствания в любовния живот. Ще получите доста приятна изненада от колегата, а тези от вас, които към момента търсят половинката си, ще имат горещо запознанство. 

Близнаци

Близнаци, през идващите дни несъмнено ще скъсите дистанцията с обичания си човек. Нещо повече - ще получите дълго чакано самопризнание от него. Необвързаните представители на зодията ще имат диалог с човек, който към този момент познават, само че следва да видят в изцяло нова светлина. 

 жена, мъж

Рак

Раци, ще бъдете доста щастливи през идната седмица, тъй като ще усетите по-голяма непоклатимост в връзките с половинката си. Свободните от вас напълно скоро ще се окажат в любовна алтернатива. Ще има конкуренция за сърцето им. 

Лъв

Лъвове, следва ви забавна седмица в любовта. Ще получите страхотна изненада от колегата си, а необвързаните ще имат запознанство, което ще им предложи горещо премеждие. 

Дева

Деви, тази седмица ще бъдете превзети от сантиментално въодушевление и ще предпочетете да прекарате повече време с обичания си човек вкъщи. Необвързаните представители на зодията ще имат късмет за запознанство, което може да бъде началото на нова, сантиментална приказка в живота им. 

Везни

Везни, новата седмица ще ви донесе доста позитивни страсти във връзката и даже дълго чакани промени. Бъдете търпеливи, всичко хубаво ще се случва последователно. Необвързаните ще получат късмет за ново начало. 

Скорпион

Скорпиони, следва ви прогрес в любовта. Ще имате шанса да обсъдите връзките си с обичания човек и да изградите проекти за бъдещето. Свободните от вас ще бъдат омагьосани от нечий сексапил. 

 жена, мъж

Стрелец

Стрелци, ще имате ново начало в любовта. Някои от вас ще се отърват от връзки, които са ги тормозели, а други - ще бъдат задоволително смели да стартират нова връзка с човек, който съвсем не познават. 

Козирог

Козирози, новата седмица в носи смяна в любовта, която ще даде отражение за години напред. Личният ви живот ще поеме в нова, доста по-добра, посока. 

Водолей

Водолеи, звездите ви поучават да си дадете глътка въздух, с цел да разберете какво желаете за вбъдеще от връзките си с колегата. Необвързаните представители на зодията ще се радват на свободата си. 

 жена, мъж

Риби

Риби, бъдете смели, тъй като всевъзможни промени в любовния живот ще ви се отразят чудесно. Послушайте интуицията си и няма да сгрешите. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР