Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в

...
Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в
Коментари Харесай

Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в XXIII открит турнир по футбол на малки врати в Мездра

Наближава крайният период за подаване на поръчки за присъединяване в XXIII открит шампионат по футбол на дребни порти за фирмени, квартални и селски тимове, проведен от Община Мездра. 
Заявки за присъединяване се одобряват до 26 април (петък) в стая №304, ет. 3 на Община Мездра, при Жанета Маринова - ст. специалист „ Спорт и юношески действия “. До тази дата водачите на тимовете би трябвало да показват лист на състезателите и да заплатят таксата за присъединяване в Център за административно обслужване в Община Мездра. 
Турнирът ще се организира от 29 април до 31 май на спортната площадка в СУ „ Иван Вазов “ - гр. Мездра. В него могат да вземат присъединяване фирмени, квартални и селски тимове, без значение от коя община са. Таксата за присъединяване е 15 лв. на играч, а минималната възраст на играчите - 16 години. Всеки тим се състои от най-малко 10 състезатели, като в игра са 5 полеви играчи + вратаря. 
В шампионата нямат право да вземат участие състезатели, картотекирани през пролетния полусезон на спортно-състезателната 2023/2024 година в шампионатите на Първа професионална футболна лига, Втора професионална футболна лига и Трета аматьорска футболна лига. 
Системата за осъществяване на шампионата ще бъде конкретизирана на техническата конференция, според от броя на подадените поръчки за присъединяване. 
Отборите, класирали се на I, II, III и IV място, ще получат купи, грамоти и парични награди: за първо място - 500 лева, за второ - 300 лева, за трето - 200 лева, за четвърто - 100 лева Ще бъдат връчени две самостоятелни награди от по 100 лева - за най-хубав вратар и за голмайстор на шампионата, който ще бъде избран във етапа на директните елиминации, както и специфична премия за феърплей също от 100 лева. 
Техническата конференция и жребият за шампионата ще се състоят на 26 април (петък) от 14:30 часа в Заседателната зала на четвъртия етаж в постройката на Община Мездра. 
Наредбата за осъществяване на XXIII открит общински шампионат по футбол на дребни порти е оповестена на формалната интернет страница на Община Мездра, в раздел „ Обяви “: https://www.mezdra.bg/.../Obshtina-Mezdra_Futbolen-turnir... 
За контакти и спомагателна информация: тел. 0877 783 869 - Жанета Маринова и 0879 830 900 - Седефка Петкова, гл. специалист „ Култура, спорт, туризъм “ в Община Мездра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР