Наближава краят на мутренските години, а младите хората трябва да

...
Наближава краят на мутренските години, а младите хората трябва да
Коментари Харесай

Кметът на Елин Пелин: Наближава краят на мутренските години

Наближава краят на мутренските години, а младите хората би трябвало да влязат в ръководството на България.
Това съобщи в предаването " Студио Actualno " кметът на община Елин Пелин доцент доктор Ивайло Симеонов. Той разяснява тематиките на деня, като сложи фокус и върху по този начин нужната децентрализация на общините у нас.
" Само посредством децентрализация на общините, хората могат да видят приноса на парите, които изкарват и заплащат като налози на страната, в тяхното обитаемо място ", уверен е доцент Симеонов. Той разшири въпроса с развиването на локалните управляващи у нас, като уточни, че през последните години все по-отчетливо се вижда по какъв начин цялата система на ръководство е сбъркана. " Политическата класа би трябвало да чуе недоволството на хората, да чуе несъгласието със настоящия модел на ръководство ", безапелационен е градоначалникът, който показа, че поддържа младежите, които по площадите желаят генерално премахване на политическото статукво.
Президентът Румен Радев е изявител на националната воля, че сегашната система е покварена, поругана. Неговият апел е да се почисти страната и ръководството на България, означи доцент Симеонов.
На въпрос дали се опасява от това да показва мнение като протестиращ жители, при все това е представител на локалната власт, кметът на Елин Пелин акцентира: " Стимулът ми да не се опасявам, че на следващия ден прокуратурата може да ме заключи за измислена причина, е в това е, че младежите са смели и са избрали да живеят в България ".
Време е младежите, които не са обременени от комунистическия режим, да влязат в ръководството на страната, с цел да свърши двойният критерий, който унищожава тази страна, уточни Ивайло Симеонов.
За бъдещето на община Елин Пелин, за плановете, които локалната власт осъществя, и за това по какъв начин общините се оправят в условия на COVID-19 - целия диалог гледайте във видеото.
  Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР