Наближава Коледа и звездите вече започнаха да разпространяват първите си

...
Наближава Коледа и звездите вече започнаха да разпространяват първите си
Коментари Харесай

Поли Генова носи коледно настроение от Амстердам

Наближава Коледа и звездите към този момент започнаха да популяризират първите си  празнични снимки в обществените мрежи . Младата изпълнителка Поли Генова да вземем за пример cподели cъc cвоите почитатели в Instagram необятната усмивка, с която трепетно избира играчки за своята елха.

Тя неотдавна се прибра от Амстердам, където празничната декорация от дълго време е подготвена. „ Няма нищо по-хубаво от празничния дух, който обикаля на всички места и топли сърцата на хората “, показа тя.  Точно това е хубавото на Рождество Христово според  нея. Празненствата са пречупени през вековните обичаи на всяка страна, които са внесли нотка на характерност в празника. Както и да се преглежда Коледа, това е най-обичаният и уважаван ден, без значение по кое време тъкмо е позициониран в календарите на обособените страни.

„ В Холандия, където прекарах известно време, хората назовават Дядо Коледа Синтерклаас. При тях той идва на Никулден. Естествено, той е облечен в червени одежди, със подострен мустак и естествено носещ чувала с подаръците. Холандските фамилии честват празника на Свети Николай вкъщи с доста вкусна храна, парещ шоколад и специфична торта, направена във формата на първата писмен знак на фамилното име на фамилията “, добави Поли.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР