Наближава Коледа и нямаме търпение да съберем семейството вкъщи. Тематичната

...
Наближава Коледа и нямаме търпение да съберем семейството вкъщи. Тематичната
Коментари Харесай

Празнична кухня? Какво още ни трябва?

Наближава Коледа и нямаме самообладание да съберем фамилията у дома. Тематичната украса на дома е значима, тъй като способства за празничното въодушевление. И не приказваме единствено за лампички по прозорците, украсена коледна елха и гирлянди по стените. Не би трябвало да забравяме и масата, върху която ще поднесем вкусни ястия на околните си.
Сигурни сме, че имате обичани предписания, които приготвяте с обич, тъй като ухаят на Коледа. Ние пък ще ви предложим няколко хрумвания по какъв начин тази година можете да украсите трапезата.
Покривка и салфетки с код Коледа
" Облечете " масата с завивка в обичайни коледни цветове или пък със закачливи принтове. Съчетайте я с платнени салфетки или пък с хартиени – изборът е ваш, а в ИКЕА има огромен избор. Можете да ги сложите непосредствено върху масата или пък в красива подложка за салфетки.

Вижте тази обява в Instagram.
Maybe you`re celebrating old traditions, maybe you`re creating new ones. Find inspiration in the IKEA Holiday Guide at the link in our bio.

Публикация, споделена от IKEA USA (@ikeausa) на Ное 15, 2018 в 9:16 PST

Чинии и чаши с празничен темперамент
След като сте сготвили вкусни ястия за празника, би трябвало и да ги поднесете в красиви чинии. Бъдете сигурни, че фамилията и гостите ви ще го оценят. Те радват окото и способстват за коледното въодушевление. Можете да заложите на един цвят, да комбинирате няколко или пък да се спрете на такива с празнични претекстове.

Вижте тази обява в Instagram.
Очакването на празниците е доста по-сладко с сбирката VINTER 2018. #IKEABulgaria #holidays #food

Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria) на Дек 1, 2018 в 3:33 PST

Разбира се, не забравяйте и чашите, които е хубаво да са съчетани със сервиза за хранене.

Чаша за алено вино 590 мл, HEDERLI, ИКЕА, 2,99 лева
Свещи, свещи...
Няма нещо, което да внася повече уют и топлота, от свещите. Затова не е изненадващо, че в скандинавките домове, а те схващат от основаване на комфорт, постоянно участват. Коледа е най-семейният празник, по тази причина не пропускайте да сложите свещи и върху масата. Можете да поставите дребни чаени в желаните от вас цветове, с тематична форма или пък да заложите на класическите високи свещи.

Вижте тази обява в Instagram.
Изненадай околните си хора. Внеси цветни акценти на трапезата и направи почивния ден в действителност специфичен. #IKEABulgaria #home #cozy

Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria) на Ное 18, 2018 в 4:34 PST


Неароматизирана блок свещ, 5 броя, VINTER 2018, ИКЕА, 9,99 лева
С мирис на канела и джинджифил
Коледа няма по какъв начин да мине без сладки. Наближи ли празникът цялата къща стартира да ухае на канела и джинджифил... За задачата имате потребност от нужните артикули, формички за сладки и щипка обич.

Вижте тази обява в Instagram.
Едва ли има нещо по-хубаво от аромата на преди малко изпечени сладки с канела и джинджифил през зимата. Наслади им се благодарение на сбирката VINTER 2018. #IKEABulgaria #Christmas #food

Публикация, споделена от ИКЕА България (@ikeabulgaria) на Ное 20, 2018 в 2:50 PST

След като ги изпечете, оставете да изстинат, след което ги приберете в кутия с похлупак. И бъдете сигурни, че постоянно ще чувате отварянето на капака от дребни ръчкички.

Кутия с похлупак VINTER 2018, ИКЕА, 8,99 лева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР