Наближава Коледа, а всички знаете какво е тя - най-вълшебният

...
Наближава Коледа, а всички знаете какво е тя - най-вълшебният
Коментари Харесай

Деца от "Българската Коледа" заедно с президента и съпругата му украсиха елхата на "Дондуков" 2

Наближава Коледа, а всички знаете какво е тя - най-вълшебният и хубав празник. Коледа ни зарежда с доста добрина, дава ни доста религия и вяра. Това сподели президентът Румен Радев на предколедното празненство на " Дондуков " 2, където той, дружно със брачната половинка му Десислава Радева и деца, подкрепени от благотворителната самодейност " Българската Коледа ", украсиха коледната елха.
По традиция президентът кани десетки деца и техните родители за украсяването на празничното дърво.
Хубаво е в тези дни да си подсещаме, че най-важното е да бъдем дружно на празниците, и освен тогава - най-важното е да се поддържаме. Всеки един от нас има потребност да усети тази поддръжка в сложен миг, да усети усмивка, добра дума, протегната ръка. Всички тези рисунки, които вие през днешния ден рисувате, всички играчки, които сглобявате, всяка ария, която през днешния ден сте изпели и още ще чуем, е част от коледното чудо. Вие сте вълшебниците на нашия празник, и безпределно се радваме, че сте тук, сподели президентът на децата.
Нека във всичко, което вършиме, да влагате доверие към вашите близки, родители, другари, а те са доста и ние сме част от тях, сподели президентът Румен Радев и пожела щастливи и доста радостни коледни и новогодишни празници. Продължавайте да гледате към света все по този начин усмихнати и положителни, да давате вяра и религия на нас, че светът е по-добър, добави Радев.
На тържеството през днешния ден децата изработваха коледна декорация, украсяваха коледни сладки, писаха писма до Дядо Коледа, а за положителното въодушевление се погрижиха децата от танцовия отбор " Пламъче " и от 144-о СУ " Народни будители ", които също се включиха в украсяването на елхата.
В края на ноември президентът Румен Радев разгласи във Варна началото на 17-о издание на благотворителната самодейност " Българската Коледа ", която е под патронажа на президента в поддръжка на заболели деца. Темата на актуалната акция е " Да дарим бъдеще на болните деца " като главната цел ще бъде обезпечаването на високотехнологична инсталация за диагностика и лекуване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР