Наближава един от най - светлите християнски празници – Рождество

...
Наближава един от най - светлите християнски празници – Рождество
Коментари Харесай

Вземи коледен подарък до -50% отстъпка в MALLBG.COM за избрани продукти

Наближава един от най - светлите християнски празници – Рождество Христово или Коледа . Той се празнува фамилно от всички християни, като една от традициите на този празник е размяната на дарове, символ на тримата влъхви, които сервират блага на дребния Исус.

Отварянето на подаръците е може би най-вълнуващата част от празниците за дребни и огромни.

Децата раздират опаковката с треперещи пръстчета и туптящи сърчица, с цел да схванат какво им е донесъл Дядо Коледа.

Дядо Коледа  е известен по света още като Санта Клаус, той е по едно и също време исторически и митологичен воин, заоблен дъртак с дълга бяла брада, облечен в алено и бяло. А малчуганите свързват името му с носенето на подаръците. Но в действителност единствено родителите знаят какъв брой сложен може да бъде изборът на подобаващ коледен подарък, а с това и еуфорията около коледното извършване на покупки към този момент стартира да се усеща. Тенденциите за предпразничното извършване на покупки сочат, че от средата на декември всички потеглят да пазарят.

И с цел да ви помогнем да изненадате обичаните си хора за празника, ние от екипа на  Mallbg.com   ви предлагаме няколко атрактивни хрумвания за коледни дарове .

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ ЗА ДОМА, НЕЯ И ДЕТЕТО ОТ ТУК:



 

За детето:

Дядо Коледа е добър и великодушен, той сбъдва всевъзможни фантазии.

Затова децата развихрят фантазията си и желанията им зависят от това до каква степен са наясно какви играчки има на пазара.

Обикновено желанията на децата се въздействат от това, което са виждали по витрините, рекламите в списанията и по малкия екран или когато са ходили на посетители на приятелчетата си.

Под елхата те чакат да разопаковат  огромни, светещи, ходещи, пеещи играчки .

Има толкоз завладяващи, впечатляващи и най-много практични благоприятни условия за коледни дарове на вашите деца.

Всяка е дна  интерактивна играчка , която развива физическите и психическите му рефлекси, могат да накарат детето ви да се усмихне.



 

За дамата:

К озметика за лице и тяло, парфюм

Колкото и да ценим естествената хубост, когато тя се подчертае с хубави гримове, дамата става красива и щастлива.

Козметичните компании не престават да ни изненадват с прелестни beauty комплекти, палитри със сенки с трайни пигменти, червила с изящни цветове, кремове за сияйна кожа и страхотни парфюмни ухания.

Електрически уреди:

Със сигурност ще зарадвате някоя жена в случай че и подарите електрически апарат. Особено в случай че се грижи за нейната хубост, а не да й оказва помощ в кухнята.

Епилатор, преса за коса и сешоар са нашите топ оферти, за вашия подарък!

     

  

За мъже:

И ето следващия мотив, за който времето като че ли вълшебен напредва, а вие не знаете какъв подарък да изберете за представител от мощния пол.

Около 70% от хората декларират, че желаят да подарят нещо, което да може да се употребява от притежателя му и да е нужда.

Часовникът  е аксесоар, който много постоянно се подарява на мъжете по простата причина, че мъжките часовници  са доста ценени и желани от тях.  Ръчният часовник ,   като подарък за Коледа ,   на пръв взор наподобява доста елементарен избор, само че при него разполагате с безкрайно количество модели, с най-разнообразни каишки и корпуси.  Часовника е  същинско украшение за всеки мъж!

  

  

 

Тримери и машинки

Силната половина на човечеството също  държи  на външния си тип .

За никой не е загадка, че българските мъже с нищо не отстъпват на италианците!

Поради  та з и причина, още  една нужда на всеки мъж е уреда за грижа на лицето,  тялото и косата.

Не забравяйте, каквото и да купите ще зарадвате своите близки, значимото е да го поднесете с обич и почитание.


КОЛЕДНИ НАМАЛЕНИЯ В  MALLBG.com  СТРАХОТНИ ИДЕИ ЗА КОЛЕДЕН ПОДАРЪК НА ПРОМО ЦЕНИ
Коледни подаръци  за  IT  МЪЖЕТЕ

Въпросът какъв подарък да изберем за  Коледа  тегне със страшна мощ всяка година по това време. Особена с избора на  дарове за мъже . Преди време това е било в действителност мъчно, само че към този момент ползите на множеството мъже са ясни и елементарно може да избереш подарък. Днес мъжете се интересуват от някакви нови джаджи, игри или изобщо нещо от този век, напомнящо ни на филмите за бъдещето. Нещо което никой мъж няма да откаже за подарък е някоя нова  игрова подпора  или нова  игра  за PlayStation-a му. Друго на което може да се зарадва са всякакви  хардуерни съоръжения , които могат да подобрят преживяването му във виртуалният свят или до момента в който играе обичаната си игра. Поради тази причина  Mallbg.com  е тук да ви улесни в избора, с тези невероятни  Коледни отстъпки до 50%  от обичаните категори на мъжа.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ОФЕРТИ ЗА МЪЖА ( ИТ И ЕЛЕКТРОНИКА ) ОТ ТУК:



 

* обява

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР