Наближава денят, когато хипертониците ще могат да помахат за сбогом

...
Наближава денят, когато хипертониците ще могат да помахат за сбогом
Коментари Харесай

Сензационно! В близко бъдеще е възможно докторите да спрат да ви предписват хапчета за високо кръвно налягане

Наближава денят, когато хипертониците ще могат да помахат за довиждане на камарата хапчета за високо кръвно. И всичко това с помощта на революционно изобретение в Амазонската джунгла, което ще промени всичко, което знаем за лекуването на хипертонията, написа obekti.bg.
Край на ежемесечните проучвания при доктора и шепата хапчета. Склонни ли сте да замените всичко това с вкусна натурална диета, която би могла да се оправи с казуса с високото кръвно за 17 дни?

Учените показаха ​​продукта, който удължава живота и ни подмладява
Господин Дейвид Райли в опита си да се избави от 12-годишно иго на хапчетата за високо кръвно и повтарящи се микроинсулти попада на потулено проучване за изолираното, недокоснато от цивилизацията, бразилско племе (познато като индианците яномами). В племето има тъкмо 0 случая на хипертония. Въпреки компликациите той съумява да откри един от докторите, взел участие в проучването, само че недаващ никаква публичност на случая, с цел да не навреди на фамилията си. Затова и името му не е упоменато на никое място. С помощта на този лекар Дейвид съумява да стигне до истинските резултати, в това число предписания и храни, които са поддържали кръвното налягане на хората в племето в норма и които употребяват от десетилетия. Пълната документи по изследванията обаче не може да се открие на никое място.
Когато ползва методите върху себе си, Дейвид открива, че до 17-ия ден кръвното му налягане спада фрапантно от плашещите 220/140 до 113/70 и от този момент е нормализирано. Оказва се, че рецептата на едно племе за 17 дни е доста по-надеждна в битката с хипертонията, в сравнение с шепите медикаменти, одобрявани в продължение на 12 години.

19 странни рентгенови СНИМКИ за тези, които мислят, че са видели всичко
Със сигурност сега си задавате въпроса за какво в никакъв случай не сте чували за този способ. Отговорът е напълно елементарен – Нейно Величество Фармацевтичната промишленост. Хипертонията носи милиони долари облага, мъчно би се разрешило някакъв си естествен способ да хвърли в кошчето милионите предписания за хапчета за високо кръвно, които докторите изписват всеки месец на пациентите по целия свят.
Всичко се крие в метода на хранене – освен в малко количество сол, само че във високопротеинова диета, в постоянната консумация на някои риби като сьомга, приемът на избрани семена и ядки. В основата на всичко е Коензим Q10, който понижава систоличното кръвно налягане.
Въпреки че господин Райли евентуално поема огромен риск, е основал личен уебсайт, където можете да видите неговата презентация и да научите повече по тази тематика (английски).

Вижте видеото ТУК
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР