Наближава датата на откриването на уникален нов хотел в столицата.

...
Наближава датата на откриването на уникален нов хотел в столицата.
Коментари Харесай

Уникален хотел с площадка за хеликоптер откриват в столицата

Наближава датата на откриването на неповторим нов хотел в столицата. Той ще предлага на своите посетители 400 стаи и площадка, на която ще могат да кацат и изхвърчат хеликоптери. Той ще се назовава Grand Hotel Millennium Sofia и ще проработи публично през месец април тази година.

На фона на застоя в търговията с парцели в София , строителството и стартирането в употреба на сходен хотел в столицата е добра вест. Сградата е на 30 етажа, а панорамната панорама, която ще обезпечава, ще е зашеметяваща. От доста години насам в стараната не е извършен комплекс от мащаба на Grand Hotel Millennium Sofia.

Той ще има 5 звезди. На разположение на гостите ще е величествен център за конференции, наименуван Міllеnnіum Міlеѕtоnе Соnvеntіоn Сеntеr. Центърът ще е ситуиран на цели 5000 кв. м. Ще е на три етажа и ще разполага с 14 зали, които ще могат да се употребяват за всевъзможни събития. Идеята е този конферентен център да се употребява за конференции и елитни бизнес събития.

На територията на хотела ще действат 10 ресторанта и салона. Пет панорамни заведения ще бъдат открити на последните три етажа. Нито един от хотелите в столицата не разполага с хеликоптерна площадка, каквато ще има на покрива на новия хотел.

Дали този първокласен хотел не е „ повлякъл крайник “? Оказва се, че в околните месеци в София ще станем очевидци на откриването на още първокласни хотели на известни марки.

На столичния площад „ Васил Левски “ напълно скоро ще започва новия хотел Нуаtt Rеgеnсу. Той се издига на мястото, където в предишното беше столичното кино „ Сердика “. Още малко остава да бъде завършен градежа. Това ще е първият хотел в страната на тази марка. Очаква се хотелът да предлага 190 стаи на посетителите. Гостите ще могат да употребяват 3 ресторанта, фитнес и СПА център, както и панорамен бар на покрива на хотела.

По плана работи бългapcĸaтa компания " Tepa тyp Cъpвиcиз " EOOД. Още преди две години излезе новината, че марката Маrіоtt също ще вдигне хотел в София. Местонахождението на този хотел ще е в региона на „ Солни пазар “ на площад „ Македония “. Непосредствено до бизнec cгpaдaтa Теluѕ Тоwеr и тази на КНСБ. Хотелът на Маrіоtt също ще е 5 звезди. Според проектите, ще е най-високият досега в София. ЩЕ се издига на 107 метра над земята и ще е с 30 етажа. На своите посетители ще дава за прилагане 232 стаи. Говори се, че в плана са вложени към 59 млн. евро, което в левова равноценност е почти 110 млн. лева И този хотел би трябвало да бъда открит тази година.

Факт е, че Румъния и България стават все по-привлекателни за първокласните марки хотели в последните години. В Букурещ върви строителството на два хотела на марката Ibis. Там скоро отвори порти хотел на Маrіоtt, които е с 4 звезди, а остаряла постройка на банка беше реновирана и превърната в първокласен 5 – звезден хотел.

В Будапеща се планува през идната година да станат факт хотели, които оферират на гостите си 3000 стаи. Hyatt Regency ще е едната марка с сходен величествен план. Старата поща от 1870 г в Будапеща ще се преобрази до неразбираемост и ще разцъфне в първокласен хотел с 3000 стаи за посетители. От постройката на държавното балетно учебно заведение пък ще стане хотел на Marriott.

Както се вижда на процедура, двете международно известни марки освен демонстрират интерес към нашата столица, само че и техните хотели са пред пускане. За строителството на Mariott в столицата се говореше още през 2018 година
Това не може да ни учудва, защото София бележи растежи бизнеса и стопанската система, нововъведенията и технологиите, а това е добра причина за появяването на задоволително клиенти на огромните хотелски вериги в околните няколко години.

 

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР