Набиращата все по-голяма популярност музикална изпълнителка и модел Дуа Липа и Jaguar

...
Набиращата все по-голяма популярност
музикална изпълнителка и модел Дуа Липа
и Jaguar
Коментари Харесай

Jaguar и Дуа Липа в музикално и технологично сътрудничество

Набиращата все по-голяма популярност музикална изпълнителка и модел Дуа Липа и Jaguar оповестиха неповторимото музикално и технологично съдействие The PACE: Season One, което ще започва на 3 септември в Амстердам с екслузивно музикално представление.

Събитието ще сложи началото на турнето в Европа, което отбелязва популярното семейство SUV модели на Jaguar, в това число E-PACE, F-PACE и I-PACE. По време на мероприятията Дуа Липа, която все още е най-стриймваната музикантка в света, ще си партнира не с различен собствен сътрудник, а с изцяло новия и първи в историята на легендарната автомобилна марка изцяло електрически модел .

“Обичам да провокирам признатото с моята музика и моите представления, и това партньорство ще придвижи нещата на вълнуващо ново равнище ”, споделя Дуа Липа. “Това е високотехнологичен план, комбиниращ музика и технологии на Jaguar, и знам, че моите почитатели ще харесат, това което вършим дружно. Всичко ще бъде представено на 3 септември в Амстердам. Много съм разчувствана, че моята първа кола ще бъде I-PACE, и че ще бъда иноватор за новото електрическо потомство ”.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР