Набил Фекир отвърна на лъжите“ относно проваления му трансфер в

...
Набил Фекир отвърна на лъжите“ относно проваления му трансфер в
Коментари Харесай

Фекир проговори за проваления си трансфер в Ливърпул

Набил Фекир отвърна на „ лъжите “ по отношение на проваления му трансфер в Ливърпул предходната година.

Французинът бе на път да се причисли към мърсисайдци за сумата от 53 млн. евро от Лион през лятото на 2018 и даже съгласно някои информации, е театралничил с екипа на „ алените “, когато договорката изглеждала неизбежна. Въпреки това, до трансфер по този начин и не се доближи, откакто стана ясно, че той е минал медицински прегледи, а Ливърпул се е отказал от него заради опасения от дълготрайни проблеми с колената на френския национал.

Това е проблем, който Фекир изцяло отхвърли да е действителен, отбелязвайки в допълнение, че това е попречило и на възможностите му да премине в различен европейски клуб. „ Имаше голямо количество неистини по отношение на прехвърлянето. Всичко, което се изрече по отношение на фамилията ми, в частност. Това нарани тях, нарани и мен. Искате истината? Дори аз не я знам, повярвайте ми. Преминах медицинските прегледи и, подмолно, те взеха решение да не подписват с мен. В един миг, те желаеха да допускам, че е поради коляното. Но това бе опрощение и медицинските прегледи, преминати на Клерфонтен го потвърдиха “, стартира той за L‘Equipe.

„ Това, което ме раздразни най-вече, беше, че потреблението на този псевдо-физически проблем като причина за липса на трансфер, това дефинитивно постави завършек на очакванията ми да мина в различен клуб, който се интересуваше от мен, до момента в който има и други играчи, които страдат от същите проблеми, само че това не им попречи да продължат обикновено кариерите си. Нямам нищо срещу Ливърпул. Те демонстрираха, че в действителност ме желаят. Но подмолно, когато не си заобиколен от положителни хора, това те наранява “, добави той.

Бившият сътрудник на Фекир, Жан-Пиер Берне, обаче е на друго мнение, казвайки, че точно проблемите с коляното са изиграли основна роля за пропадането на договорката. „ Той би трябвало да спре да прави хората на простаци. Всеки знае какво стана. Трансферът в Ливърпул пропадна заради две аргументи – първата е коляното, без значение че управлението имаше предпочитание да го притегли все пак, а втората е наличието на задграничен псевдо-представител, който искаше договарянията да бъдат възобновени от началото на момента на сключване “, съобщи Берне за френското издание. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР