Наби Кейта е доволен от играта си в последните мачове

...
Наби Кейта е доволен от играта си в последните мачове
Коментари Харесай

Кейта: Доволен съм от играта ми, но мога по-добре

Наби Кейта е удовлетворен от играта си в последните мачове на Ливърпул, само че в това време твърди, че не е достигнал върховата си форма. Полузащитникът се завърна на терена след лекуване на травма. Той влезе като запаса при равенството 1:1 против Манчестър Юнайтед и беше съществена фигура за постигане до точката, а по-късно получи титулярно място за успеха с 4:1 против Генк в среща от Шампионската лига. 24-годишният Кейта обаче е сигурен, че към момента не е достигнал пикова форма.

" Доволен съм от актуалната ми форма, само че мога да играя доста по-добре. Основната ми цел е да не получавам повече травми, което пък ще докара до повече игрово време, а това е единственият метод да оказвам помощ на тима ми ", сподели той в изявление за клубния уеб страница.

Мнозина дефинираха мача на Кейта в Белгия като най-хубавия му от 38-те с алената фланелка, само че самият той не мисли по този метод.

" Определено не беше. Бяхме любимци и просто си свърших работата. Искам да играя по-добре в идващите мачове ", добави халфът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР