На звездите от филмовата поредица - Даниел Радклиф, Ема

...
На звездите от филмовата поредица  - Даниел Радклиф, Ема
Коментари Харесай

Готвят специален епизод на Хари Потър

На звездите от филмовата поредност " " - Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, както и на други артисти от истинския план – беше препоръчано да вземат участие в специфичен епизод, отдаден на 20-годишнината от премиерата на първия филм. Това оповестява вестник „ The Sun ”, базирайки се на личен източник, написа БГНЕС.

Проектът възнамерява да пресъздаде някои от обичаните моменти на почитателите, да вземем за пример качването на борда на Хогуортс Експрес, с който се стига до магическото учебно заведение. Идеята за събиране на актьорите може да е хрумнала на продуцентите след невероятния триумф на специфичния епизод на „ Приятели ”. Въпреки това, за в този момент звездите от " Хари Потър " не са удостоверили присъединяване си в плана.
 Как демократичното придвижване се обърна против авторката на Хари Потър - разказът на Дахер Ламот Как демократичното придвижване се обърна против авторката на Хари Потър - разказът на Дахер Ламот
Горката Роулинг, авторката на Хари Потър, започнаха постоянно да я " анулират ". Още един канселиран план, поради напън на общността н...

„ Шоуто е обгърнато в тайнственост, защото тези, които работят по франчайза, желаят първо да привлекат оптимален брой гении. Ще бъде ужасно, в случай че могат да се оправят с това и да се спогодят за заплащането на актьорите, с цел да могат да ги съберат още веднъж ”, съобщи източникът пред вестника.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР