На зрителите на Биг Брадър Мост Уонтед“ им омръзна в

...
На зрителите на Биг Брадър Мост Уонтед“ им омръзна в
Коментари Харесай

Зрителите отвратени от Златка и Благой: Ревнува го като ученичка и става за смях

На феновете на " Биг Брадър Мост Уонтед “ им омръзна в шоуто да се подчертава върху свръх нестабилната връзка на Златка Райкова и Благой Георгиев. Според тях има къде-къде по забавни участници в шоуто, които заслужават повече внимание от страна на продукцията. 

Според тях отношението на екипа към двойката е много по-специално и непрестанно се пробват да ги изкарат като №1 в предаването. Отношението на почитателите обаче е в другата прекаленост и съвсем никой не симпатизира на Джизъса и Русата. 

" Според мен този сезон трябваше да го кръстите напряко Vip Brother Zlatka&Blagoi..! То е ясно, че в този момент те ще побеждават всяка задача, нали са двойка всичко - за тях е цветя и рози и се усещат добре. Поне да бяхте вкарали всеки с неговата половинка.. Представяте ли си какво им е на другите съквартиранти всеки ден да гледат тях двамата по какъв начин се прегръщат и целуват, доста е неприятно “, написа почитател на формата, представен от HotArena.

Дори Големия брат благоволи да извърши прищявката на русокоската да им даде малко храна по благосклонност, както и постави завършек на сръдните й, че в задачата с Учените партньорка на Джизъса е не тя, а Емануела. Представете си по какъв начин щеше да спретне следващата сцена на ревнивост на обичания си, в случай че при снощната задача той държеше във въздуха в обятията си не нея, а фолк певицата. 

" Тая Златка толкоз е несигурна във връзката си с Благой, че ревнува като ученичка. Ами индивидът има 3 деца от 2 дами и още един куп мацки в листата си - да беше си останала с Гошето, щеше да си е единствено твой! Трепери да не я зареже Благо. Спокойно, вероятността е да си следващата майка на следващото дете и следващата зарязана, поради друга кифла “, изрази мнението си интернет потребителка под пост от предаването във Facebook, в който се ликува, че любовният тандем е спечелил взаимно снощната задача.

На феновете им е извънредно противен навикът на Ракова и Георгиев да си облизват зъбите на всеки две минути. " Абе Брато - Благой... Защо се " облизваш " непрекъснато бе, братле... Гаден си, мамка му...! “, " Ченето му е неловко и по този начин си го намества “, " Тя и Златка се облизва… “, " Ем, да си смени зъболекаря, не да му гледаме облизванията през 2 минути. Дайте му на момчето една буца сол, да ближе там “, " И обичаната с някакви тикове, страшна двойка “, " Те и двамата с тикове, един за различен! “, " След толкоз олизване зъбите ти освен ще са изкрящо бели, а напряко ще отиват към транспарантни “, гласят подигравателните мнения на консуматори, ориентирани най-много към изкуствените зъбаци на Благо.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР