На заседанието на Коалиционния съвет във вторник лидерът на ВМРО

...
На заседанието на Коалиционния съвет във вторник лидерът на ВМРО
Коментари Харесай

Каракачанов предлага двама за мястото на Нено Димов

На съвещанието на Коалиционния съвет във вторник водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов ще предложи на премиера Бойко Борисов двама претенденти за поста на подалия оставка министър на екологията Нено Димов.
Двете кандидатури са на зам.-председателя на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов и на зам.-министъра на околната среда и водите Николай Кънчев. И двамата са считани за доверени хора на Каракачанов в партията.

Русенецът Искрен Веселинов (47 г.) е строителен инженер и има юридическо обучение. Той е народен представител и ръководител на комисията по районна политика в Народното събрание, а също по този начин е и началник на парламентарната група на патриотите.

Николай Кънчев (51 г.)е магистър със компетентност история в СУ „ Св. Климент Охридски “. Има професионална подготовка по финансов мениджмънт от Стопанска академия „ Димитър А. Ценов” в Свищов. Започва кариерата си като публицист. Последователно е избиран на служба учредителен секретар и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация. Бил е депутат в 40-ото Народно заседание, член на Парламентарната комисия по бюджет и финанси.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР