На започналото днес международно автомобилно изложение във Франкфурт, Land Rover

...
На започналото днес международно автомобилно изложение във Франкфурт, Land Rover
Коментари Харесай

Новият Land Rover Defender дебютира във Франкфурт

На почналото през днешния ден интернационално автомобилно ревю във Франкфурт, Land Rover реализира дълго чаканата премиера на напълно новото потомство на именития за английската марка модел DEFENDER. Новият всъдеход сполучливо придвижва отличителните детайли и параметри на своя предходник, само че ги придвижва на ново и като стилистика и като технологичност равнище.

Новият Land Rover Defender предлага впечатляваща модулност, благоприятни условия за персонализация съгласно желанията и приложимостта, като идва с избор и сред четири пакета аксесоари- Explorer, Adventure, Country и Urban, особено покритие Satin Protective Film за по-висока устойчивост и екологична отговорност, две съществени версии на купето- 90 и 110, шест равнища на изпълнение- Defender, S, SE, HSE, Defender X и First Edition, напълно нова за портфолиото на марката лекотоварна версия и други.

Новият Defender, който е създаден на напълно нова D7x платформа, идва също по този начин с новаторски челен ред седалки Front Row Centre Seat с триместна настройка. В резултат на нейното въвеждане в модификационното портфолио, Defender 110 може да бъде поръчан в пет- или шестместна настройка, както и в 5+2 локална. Defender 90 ще бъде разполагаем във версия с шест места, написа auto-press.net.

Новият Land Rover Defender дава обещание товароносимост от до 900 кг, като единствено на тавана могат да бъдат транспортирани багажи с тегло от до 300 кг, опция за изтегляне на до 3500 кг, а дълбочината на прегазване на автомобила може да доближи до 900 мм.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР