На започналата в 12:00 ч. национална среща на ГЕРБ министър-председателят

...
На започналата в 12:00 ч. национална среща на ГЕРБ министър-председателят
Коментари Харесай

Борисов: Обвиняват ни за назначаването на Гешев, но под указа стои подписа на Радев


На почналата в 12:00 ч. национална среща на ГЕРБ министър-председателят и водач на партията Бойко Борисов регистрира триумфите на държавното управление, само че призна, че усеща напрежение в обществото, съобщи БНР.

“Най-лесно е да ни упрекват за назначението на основния прокурор, само че не моя автограф стои на указа на президента Радев ”, сподели още министър председателят.

Ние не имаме вяра на Радев, само че не ни е боязън от служебно държавно управление , добави Борисов, само че напомни, че без Народно заседание не може да се удължава изключителното състояние, не може да се вземат заеми, не може да се одобряват нови закони, не може да има актуализация на бюджета, няма да има нов бюджет и заплати и пенсии.

Евродепутатът Андрей Новаков съобщи: Време е към този момент да кажем, че България не е тресавище, а райска градина. В политиката би трябвало да работиш за всички, освен тези, които те поддържат, сподели той и добави, че ГЕРБ е подготвен да протегне ръка на протестиращите млади българи.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР