На южния фронт до 24 август очакват голямия натиск“ В

...
На южния фронт до 24 август очакват голямия натиск“ В
Коментари Харесай

ВСУ ще хвърли британски ешелони с американци в Запорожието

На южния фронт до 24 август чакат „ голямия напън “

В боевете в Запорожие, където врагът от седмици се пробва да пробие фронта, могат да изпратят английски ешелон. Укрепването с чужденци на зоната, където всекидневно се водят яростни боеве, съгласно плановете на киевския режим би трябвало да пречупи защитата ни някъде към или най-малко до 24 август, когато Украйна ще чества Деня на независимостта.

По мнението на военния специалист, някогашен офицер от разузнаването Анатолий Матвийчук, чужденците, хвърлени като подкрепления, най-вероятно ще работят като инструктори.

По преценка на военните специалисти, до края на август обстановката на Запорожкия фронт единствено ще ескалира. Киевският режим се нуждае най-малко от някаква победа до Деня на независимостта, който ще бъде маркиран на 24 август. Косвено удостоверение за това е неотдавнашното посещаване на Зеленски в Запорожие.

Както отбелязва нашето разузнаване, за реализиране на задачите в Запорожие в началото бяха хвърлени три ешелона украински бойци, които трябваше да основат предмостия в запорожкото направление, с цел да изтощят нашите войски и да пробият защитата. Следващият стадий, съгласно източници от разузнаването, би трябвало да бъде белязан в въвеждането в борбата на английския ешелон.

„ Има информация, че английският ешелон ще бъде хвърлен в борба, евентуално дружно с американския “, написа телеграм каналът „ Дневник на десантника “.

Те също по този начин не изключват, че съперникът приготвя прекачване на ешелони в региона на Херсон, където възнамерява да форсира Днепър и да се закрепи на левия бряг. Между другото, други военни специалисти също приказваха за обстоятелството, че въоръжените сили на Украйна въпреки всичко ще се опитат да форсират Днепър.

По-конкретно, военният анализатор Алексей Суконкин в изявление изясни, че в този момент е основана забележителна формация в Херсонско направление, която се образова да форсира Днепър. Тази интервенция обаче е обречена на неуспех, счита специалистът, защото в случай че реката бъде форсирана, Въоръжените сили на Украйна няма да могат да доставят групировката си и тя ще бъде разрушена.

„ Като цяло обстановката е такава, че чакаме огромен, оптимално вероятния напън в Херсонското и Запорожкото посоки! - заключи каналът " Дневникът на десантника "

Военният специалист Анатолий Матвийчук не се съмнява, че чужденците могат да се появят в релативно огромни количества в тези региони:

- До 24 август Украйна желае да покаже най-малко някакъв резултат. Наистина, в този момент постъпва информация, че съперникът образува някакви групировки в Херсонското направление. Същото важи и за посоката на Запорожие. За това там се трансферира съществено количество техника. Към запорожката посока, основно английска, към Херсон - смесена.

Смятам, че като приказва за английски ешелон, източникът има поради непознатата техника и съоръжение. Може би там ще вземат участие прочут брой задгранични инструктори, наемници. Но самите украинци обичайно ще играят ролята на " пушечно месо ". Просто нито един естествен американец или британец няма да тръгне да пробива нашата отбрана.

Тоест считам, че се готви следващата провокация, с цел да се показва най-малко по някакъв метод тяхната интензивност. И още нещо бих желал да кажа, в случай че съперникът успее да навлезе най-малко на 500 метра, това нормално е достаточно за него и Запада, с цел да протръби гръмко за «вэлыкой перемоге».

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР