На второто си заседание за тази година, което се проведе

...
На второто си заседание за тази година, което се проведе
Коментари Харесай

Общественият борд на TELUS International в България подкрепя финансово нови 10 проекта на неправителствени организации

На второто си съвещание за тази година, което се организира в края на юни, Общественият ръб на TELUS International в България взе решение да поддържа нови 10 плана, които да получат финансиране.

След като при първата отворена покана Бордът получи към 150 плана, в този момент общо 75 нови плана се бореха за финансиране. По-голямата част от тях бяха в областите на образованието и опазването на здравето.

Финансовата поддръжка за плановете на десетте неправителствени организации е на обща стойност 62 777 лв.. Сред подкрепените планове са такива на организации като фондация “Подари усмивка” - Димитровград, Национален Алианс за Работа с Доброволци - Пловдив, Сдружение " Вазовци " - гр. Вършец и други

И десетте организации насочват напъните си в интерес на локалните общности, развиване на детската интензивност отвън учебните занимания, както и в посока на развиване на общественото предприемачество. Бордът поддържа устойчивостта, новаторските хрумвания и реформаторски метод за реализация.

Следващата отворена покана за кандидатстване е планувана за септември и ще бъде комуникирана в особено известие.

За Обществения ръб на TELUS International Europe

В България Бордът е учреден през 2015 година и негов ръководител е Левон Хампарцумян, а измежду членовете му са Красимира Величкова, шеф на Български дарителски конгрес, Силва Зурлева, член на УС на Нова телевизия, Магдалена Малеева, създател на gorichka.bg, Елвин Гури, изпълнителен шеф на River Stixx Capital, Нели Радева, създател и ръководител на фондация I can too и представители на топ мениджмънта на TELUS International Europe.

Общественият ръб в България е петнадесетият по ред ръб за целия свят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР