На второ място е район Банкя, а на трето е

...
На второ място е район Банкя, а на трето е
Коментари Харесай

Красно село печели наградния фонд в конкурса за най-активен Нестле за Живей активно район 2022 г. в София

На второ място е регион Банкя, а на трето е Лозенец

Днес на специфична среща беше връчена премията на Район Красно село, подобаващ победител в тазгодишния конкурс „ Нестле за Живей интензивно! “ измежду столичните региони. Над 800 участника от столичния квартал се включиха на 18 септември в проведени от районната администрация спортни игри, демонстрации, танци, вело и пешеходен поход за дребни и огромни като на финала се причислиха към 5-те тематични лъча и на главната локация на първото вечерно „ Нестле за живей интензивно! Град 2022 “. С наградния фонд ще бъде закупено оборудване за дейна игра на деца от О до 12 години за детска площадка в ж.к. „ Белите брези ", където близо 700 дребни запалянковци ще могат да се любуват на разнообразни типове спорт, игри и развлечения навън.

„ Да сплотяваме старания с районните администрации и дружно да надграждаме и да привличаме почитатели към „ Нестле за Живей интензивно! “ е доста прелестно и удовлетворяващо. Това е явен знак, че не сме сами, преследвайки към този момент повече от 17 години нашата съществена цел да въодушевяваме и мотивираме от ден на ден хора, деца, родители, дребни и огромни да се допират до разнообразието и насладата от придвижването. Опитвайки нови спортове или интензивности, събирайки се дружно със съгражданите си, съседите, приятелите, фамилиите е същински празник на придвижването, когато твоя квартал се трансформира в мини олимпийско населено място за непрофесионалисти. Активността сплотява, сближава и не трябва да забравяме, че постоянно може да отидем до магазина в прилежащия квартал пешком, а по пътя може да срещнем познати или другари, с които да споделим разходката. “, сподели Нели Ангелова, управител Комуникации Нестле Югоизточен пазар, връчвайки символичния чек премия на кмета на региона.

„ Нямаше по какъв начин да не прегърнем „ Нестле за Живей интензивно! “ като сигурно до жителите на нашия регион доближи посланието на самодейността. Надяваме се да продължите със същия мащаб да я развивате и надграждате, тъй като тя има своето място в сърцата на хората. Благодарим за опцията да се включим и да допринесем за разпространение на посланията за здравословен и уравновесен метод на живот. “, показа Росина Станиславова, кмет на регион „ Красно село “.

Конкурса измежду регионите на София се организира за втора поредна година, като през 2022 година бяха проведени обособени начинания по региони, отдадени на придвижването и здравословния метод на живот на 18 септември 2022 година А всички дружно се сплотиха на финала като 7000 запалянковци отпразнуваха дружно насладата от дейния метод на живот в „ Нестле за Живей интензивно! “.

Класираните на второ и трето място региони Банкя и Лозенец получават като премия карти за гратис посещаване на фитнесите, сътрудници на „ Нестле за Живей интензивно! Град 2022 “. 100 едномесечни безвъзмездни карти за Pulse Fitness&SPA ще получат учителите и чиновниците на учебните заведения и детската градина в регион Банкя, както и най-активните измежду участниците в проведените действия. А 1000 еднодневни безвъзмездни карти за посещаване на Атлетик Фитнес ще получат жителите на регион Лозенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР