На втория ден от Новата 2023 г. времето ще остане

...
На втория ден от Новата 2023 г. времето ще остане
Коментари Харесай

Необичайно топло време за втория ден на януари

На втория ден от Новата 2023 година времето ще остане най-вече топло. В понеделник ще е най-вече слънчево. Ще остане топло за интервала. В утринните часове тук-там в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност, които в обособени региони ще се задържат до обяд. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 1 и 6 градуса, а оптималните - сред 12 и 17 градуса. В София минималната температура ще е към 2, а оптималната - към 13 градуса, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.
По Черноморието ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Максималните температури ще бъдат 12-14 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
В планините ще е слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13, на 2000 метра към 8 градуса.
Във вторник времето ще се задържи най-вече слънчево и относително топло. Сутринта тук-там в низините видимостта ще е понижена. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и за малко ще се усили до сдържан. Минималните температури ще са сред 0 и 5 градуса, а оптималните - сред 11 и 16 градуса. В сряда по-значителна облачност ще има над Северна и Източна България, само че ще остане съвсем без превалявания. Дневните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР