На втора инстанция, за съжаление, почти сигурно ще бъдем осъдени.

...
На втора инстанция, за съжаление, почти сигурно ще бъдем осъдени.
Коментари Харесай

Десислава Иванчев очаква присъда и на втора инстанция

" На втора инстанция, за жалост, съвсем несъмнено ще бъдем наказани. " Това съобщи, че чака някогашният кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева преди началото на днешното правосъдно съвещание в Софийския областен съд (СРС). От Сливен тя беше докарана, с цел да се яви като очевидец по дело за злополука, при която е била ударена нейната служебна кола на 30 март 2018 година

Припомняме, някогашният кмет на " Младост " Десислава Иванчева беше наказана на 20 години затвор, Биляна Петрова - на 15 години затвор, и Петко Дюлгеров - на 12 години затвор.

По думите й на втора инстанция в Апелативния профилиран углавен съд се знае, че е Георги Ушев и " 14 съдии, които бяха срещу нас още по време на досъдебното произвеждане и които направиха подигравка с нас и с нашите права ".

На въпрос дали знае, че през вчерашния ден от прокуратурата са обжалвали нейното наказване, с което упорстват да бъде приета за отговорна освен за искане, само че и за приемане на рушвет, Иванчева означи, че съдът ще реши, само че съгласно нея това е безочливост на прокуратурата, защото даже нямат и доказателства.

Иванчева разяснява и борбата за идните избори за Европейски парламент. Тя благодари на всички за събраните подписи за идните европейски избори и съобщи, че има задоволително сила да се бори за идеите и за справедливостта.

Иванчева заявява, че цел й е да се бори освен за страната, само че и за другите страни, защото корупцията е дълбока.

Именно заради тази причина би трябвало да имаме силата и смелостта да задаваме въпроси, свързани с мафията, правораздаването, правосъдната система и дотациите, разясни тя.

" Ще имаме много мощ да се борим против корупцията ", увери Иванчева, която се надява, че няма да води акцията от ареста, защото по закон има равни права и еднакъв старт.

Иванчева се оплака, че се намира непрестанно в прецеденти. По думите й " когато човек е отвън системата и прекъсва свински вътрешности, не е систематичен и макар че е прав, всеки желае да го изхвърли от играта ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР