На втора инстанция ще бъдем, за съжаление, почти сигурно осъдени.

...
На втора инстанция ще бъдем, за съжаление, почти сигурно осъдени.
Коментари Харесай

Иванчева: На втора инстанция ще бъдем почти сигурно осъдени

На втора инстанция ще бъдем, за жалост, съвсем несъмнено наказани . Имаме обаче задоволително сила да се борим тъй като е ясно, че в България корупцията е много дълбока. Това съобщи пред кореспонденти в Софийския областен съд някогашният кмет на " Младост " Десислава Иванчева. Тя уточни, че се надява да има еднакъв старт в предизборната акция за европейския избор, какъвто имат и останалите претенденти. Иванчева разясни, че се намира под стрес, защото освен обикаля по лекари, само че и по каузи.
Иванчева разяснява още, че всички заповеди, които сегашният кмет на региона Румен Русев е издал, съгласно нея би трябвало да отпаднат. По думите ѝ Петър Кърджилов е законно посоченият нейн заместител, като за това се е произнесъл и съдът .
Сподели с твоите другари
Десислава Иванчева сподели също по този начин, че ще се обмисля по какъв начин ще се води акцията ѝ за европейския избор, защото се основават прецеденти, които би трябвало да бъдат занапред конкретизирани.
Припомняме, че на първа инстанция профилираният съд призна Иванчева за отговорна за това, че е поискала рушвет от 187 000 евро, а не 500 000, както твърдеше прокуратурата. Освен това съдиите постановиха 20 години отнемане от независимост и 10 000 лв. санкция за някогашния кмет на столичния регион.
Заместник-кметът Биляна Петрова и посоченият за медиатор Петко Дюлгеров пък получиха надлежно 15 и 12 година затвор. Най-висока е санкцията на Петрова - 15 000 лв., а на Дюлгеров бе наложена глоба от 12 000 лв..
По време на внасянето на кандидатурата на Иванчева в Централната изборна комисия (ЦИК) във вторник (23 април) Петър Кърджилов удостовери пред , че Биляна Петрова ще бъде издигната за кмет на София.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР