На всяко хубаво нещо искат да турят една лъжица катран,

...
На всяко хубаво нещо искат да турят една лъжица катран,
Коментари Харесай

Борисов възмутен, че се опорочава папското послание за мигрантите

На всяко хубаво нещо желаят да турят една лъжица катран, възмути се в понеделник пред публицисти министър председателят Бойко Борисов във връзка мнения в общественото пространство и тълкувания на апела на папа Франциск от предходния ден към България да е все по този начин гостоприемна и хората в нея останат с отворени очи, ръце и душа за нуждаещите се, визирайки бежанците.

" Гледам, че в този момент папата разясняват, че споделил за мигранти. Защо желаят да опорочат и едно такова мощно политическо посещаване и за народа, и за хората, и за католиците? Едва ли не пристигнал да ни докара мигранти “, съобщи Борисов в Пловдив.

" Просто на всяко хубаво нещо желаят да турят една лъжица катран. А видяхме, че той се наведе, целуна на патриарха иконата. Веднага си облече дрехата, подарък от мен, с която служи и в този момент в Раковски. От нощес до момента всеки ден киселото мляко си спомня – най-вече това му харесва. В менюто му е единствено кисело мляко. Дайте да се радваме малко “, прикани министър председателят.

Преди него външният министър Екатерина Захариева също разяснява думите на папата за бежанците, които са в центъра на множеството му проповеди и в Рим и по света.

Посланията на папа Франциск за подаване на ръка на бежанците не значат отваряне на границите, сподели тя през бТВ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР