На всички вас държим да кажем, че това не е

...
На всички вас държим да кажем, че това не е
Коментари Харесай

Сестрата на Явор Захариев: Бил е пребит от бой, не са открити наркотици в кръвта му!

" На всички вас държим да кажем, че това не е следващата наркоманска история, която от първия миг ни нагнездихте принудително в главите, без даже да знаете какво тъкмо се е случило " по не доказани данни ". По извънредно....и подчертаваме, по извънредно доказани данни, Явор не е имал опиати в тялото си.
Абсолютно никакви.
Явор е бил обичай...пребит от пердах и тялото му, което беше също толкоз чупливо, както и душата му не устоя. Това е истината за Явор и за неговата гибел ", написа Рая Крумова в обществената мрежа.

С изказването си тя се обръща към тези, " които побързаха да го нарекат " наркоман " или да подчертаят с огромни черни букви, че той е изгубил битката си с опиатите ".

" Всеки един от нас и от вас живее с пороци, приети или не. Той имаше голямата храброст да ги извади, да ги покаже и да се бори с тях. Но това не е повода за неговата гибел. Причината е друга...И доста по-болезнена.

Сигурни сме, че на Господ Бог му трябват доста ангели, с цел да се бори против демоните на този свят и по тази причина си го взе ", споделя още сестрата на Явор.

" Обичаме те и ще те обичаме постоянно от дъното на цялото ни сърце и цялата ни душа ", приключва поста си Рая Крумова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР