„На всички срещи в страната ме питате с кой ще

...
„На всички срещи в страната ме питате с кой ще
Коментари Харесай

Коалиционната политика да се определя от членовете, а не от Позитано, настоя Кирил Добрев

„ На всички срещи в страната ме питате с кой ще си партнираме след изборите. Вървят всевъзможни спекулации, които се разтягат от ГЕРБ до "Да, България " и всевъзможни екзотики. Моето предложение е незабавно след изборите, когато и да са те, да създадем вътрешнопартийно допитване и членовете да кажат каква да е съдружната ни политика”. Това съобщи в Кюстендил претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Кирил Добрев.

Той изрази поддръжка за директния избор, само че без нарушавания и операции, за които към този момент има сигнали. По думите му би трябвало незабавно да се възвърне работата на органите на партията.

„ Благодарение на тази си конструкция сме оживели като партия толкоз години. Ако подценяваме личните ни органи, ще се превърнем в следващата лидерска партия, в която водачът подрежда от тв приемника, а долу членовете би трябвало да изпълняват”, изясни Добрев. В умозаключение той съобщи, че напрежението и опълчването в Българска социалистическа партия може да се реши единствено с разговор.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР