На всички поредни избори българските политици от сутрин до вечер

...
На всички поредни избори българските политици от сутрин до вечер
Коментари Харесай

Долу ръцете от българското семейство!

На всички следващи избори българските политици от заран до вечер се кълнат на суверена, че в случай че ги изберат, ще чуват мнението на народа и гражданското общество. Уви, както постоянно у нас се случва – не е значимо какво приказват, а какво правят. Народът е срещу джендър идеологията, само че нашите избраници, сякаш си вършат оглушки за това.

Припомняме, че преди съвсем две години всички българи скочиха против скандалната Истанбулска спогодба. По това време стана ясно, че през лицемерната угриженост за борбата с домашното принуждение у нас (при все, че по тази тематика има закон, прокуратура, полиция, структури към общественото ведомство) трябваше да нахлуе джендър идеология, нападателно проповядваща отбрана правата на хомосексуалистите (все едно някой им пречи), обезличаване на обичайното разбиране за татко и майка (родител 1 и родител 2) и на процедура въвеждането на понятието трети пол.

Тоест няма значение какъв се раждаш, за соросоидите не са значими откритите от епохи полезности и понятия свързани с връзките индивид-семейство по нашите земи. Приоритет има само новата идеология на 21-и век, която е солидно подплатена с милиарди от безотчетните фондове на Сорос и псевдолибералният мулти-култи естаблишмънт.

Но българите и обществото ни стопираха скандалната спогодба. А в следствие конституционните съдии я кремираха дефинитивно. През юли 2018г. призваните да бранят Основния ни закон споделиха ясно – джендър идеологията е неприложима на наша територия. Тя опонира на всичко това, което стои в основата на държавността и институциите.

Днес, обаче, джендър бойците очевидно са решили, че просто губят борба. Войната за промиване на нашите мозъци едвам в този момент стартира съгласно тях. Няма по какъв начин по различен метод да се пояснява прокарването на Стратегията за детето – отровният двойник на отишлата на бунището на историята Истанбулска спогодба.

Всъщност – ясно е, че соросоидите боравят с милиарди. С тях са Прокопитата, с тях са НПО-тата, на хранилката са политици, мейнстрийм медии, адвокатски адвокатски фирми. Тези хора пълнят джобовете си с удари по българщината. Знаем ги от дълго време, даже поименно. Наследниците на Кириак Стефчов ще продадат и майка си за 2 гранта от фондацията на капиталци. Те ненавиждат Род и татковина.

Това са същите, които отваряха против жълтици с изменничество вратите на българските замъци пред нахлуващите пълчища на османските поробители (неслучайно точно за соросоидите турското иго и Баташкото кръвопролитие са измислица). Тези са до болежка ясни. Наясно сме с капиталските медии, сякаш демократичната коалиция, фейсбук клакьорите, част от които сътрудници на Държавна сигурност, заменили Москва със Сорос.

Но къде е страната?
Не чуват ли властимащите, че обществото не желае джендърите. Не видяха ли по какъв начин на евроизборите една патриотична партия съумя да победи цялата гореописана цялост от структури. Изводът е явен. Българинът има вяра на родолюбието, не има вяра на Сорос. И в този смисъл – ще схванат ли най-сетне ръководещите, че заиграването със соросоидите е гибелно за тях и за България.

Фатално е за тях, тъй като угаждането на дребна креслива група, шепа самозвани изразители на публичното мнение ще вбеси голямата останала част. Нека повторим – джендърите са 5-6 %, останалите не ги понасят. Е, на чия страна следва да застанат нашите политици?

Клякането на Прокопитата е смъртоносно и за България. Защото под маската на угриженост за децата и дамите, те желаят да вкарат заразната си идеология. Така както техните татковци, финансирани от Москва, инжектираха у нас вируса на болшевизма и интернационализма. Нали помним какво се случи преди 100 години?
Тогава Коминтернът и Москва обилно субсидираха техните хора в България, проповядващи отричане на религията, на обичайното семейство и полезности.

Патриотизмът и любовта към страната ни бяха най-смъртен зложелател за интернационалистите-безродници, през днешния ден съперникът на соросоидите-антибългари е безусловно същият. Историята се повтаря като фарс. Износителите на национална народна власт на щиковете на руските танкове, през днешния ден изнасят народна власт през конвенции, тактики и милиарди за хибридна агитация. Такава хибридна агитация са неспирните опити на вчерашните комунисти, през днешния ден първи демократи, да ударят българското семейство.

Да ударят българщината, да ударят България.
Като приказваме за история, помним че управляващите у нас са знаели по какъв начин да отговорят на предателите, тези оповестили й неофициална война. Днес няма потребност от същите крайни способи, само че е нужна същата воля.
Да забележим дали политиците ни я имат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР