На всички по света е ясно, че арабските собственици на

...
На всички по света е ясно, че арабските собственици на
Коментари Харесай

Лудост! Ман Сити ще си строи зала за концерти за £300 млн.

На всички по света е ясно, че арабските притежатели на Манчестър Сити са червиви с пари и се чудят къде да ги влагат. Но последният им план, обвързван с клуба, наподобява много екстравагантен. Защото те считат да построят... зала за концерти в имота на клубния стадион "Етихад ".

Съоръжението ще коства 300 млн. паунда и ще е с потенциал от 21 хиляди фенове. Архитектурният проект е подготвен, консултациите с локалната общност и управляващите завършиха и има зелена светлина за построяването му. То би трябвало да е готово през 2022 година

Босовете на "гражданите " чакат приходи от "десетки милиони паунда " годишно, като залата ще се отдава още за провеждането на ММА-битки, както и за турнета на тимовете от NBA в Англия, които стават все по-често събитие.

Цялата общност в Манчестър одобри задушевно този план, като единствените рецензии пристигнаха от притежателите на актуалната огромна зала за концерти в града, които се оплаквали, че това е метод "да бъдат изтласкани от бизнеса ".

Босовете на клуба се похвалиха, че за последните години са вложили към 400 млн. паунда в региона към стадиона, който е един от най-изостаналите в града. След построяването на залата те плануват и да построят към 5000 жилището, които ще бъдат отдавани за закупуване на локални почитатели на Сити против много ниски цени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР