На всички ни стана ясно, че връзката им се гради

...
На всички ни стана ясно, че връзката им се гради
Коментари Харесай

Русата Златка мачкала с чаршафите с Джизъса докато имала връзка с най-добрия му приятел

На всички ни стана ясно, че връзката им се гради на единия секс и нищо повече. Благой не съумя да назове името на майката на дамата до него, което провокира същински възторг измежду феновете на предаването. А от останалите им отговори разбрахме, че двамата по никакъв начин не се познават. Влюбените гълъбчета настояват, че са дружно от три месеца и че първата им целувка се е случила в колата на 13 септември. Датата е вярна, само че не става въпрос за тази година. Запознати с любовния живот на русокоската от Пазарджик издават, че тя спи с футболиста от година. Започнали връзките си напълно на смешка, за облекчаване на нагона, писа „ Шоу “.

Златка слагала рога на възлюбения си по това време Георги Валентинов с набожния Благой. А съгласно осведомени – и с доста други. Аферите и баламосването на Жоро не престават до момента в който той взема решение да й предложи брак. След това последвал ултиматум от страна на Благой, който се ядосал и желал да разбере един път вечно с кого желае да бъде тя. В последна сметка Златка прецака Валентинов и скочи в обятията на Джизъса.

Говори се, че продуцентите на формата водят договаряния с Георги да влезе при някогашната си и някогашния си най-хубав другар, който дълго време спеше с жена му под носа. Те го убеждавали, че по този метод ще накара Златка и Благой да страдат и да ги ненавижда цяла България, плюс това, че ще си почисти своя си имидж.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР