На всички ни стана ясно, че връзката им се гради

...
На всички ни стана ясно, че връзката им се гради
Коментари Харесай

Джизъса правил секс със Златка докато тя имала връзка с най-добрия му приятел

На всички ни стана ясно, че връзката им се гради на единия секс и нищо повече. Благой не съумя да назове името на майката на дамата до него, което провокира същински възторг измежду феновете на предаването. А от останалите им отговори разбрахме, че двамата по никакъв начин не се познават.
Влюбените гълъбчета настояват, че са дружно от три месеца и че първата им целувка се е случила в колата на 13 септември. Датата е вярна, само че не става въпрос за тази година. Запознати с любовния живот на русокоската от Пазарджик издават, че тя спи с футболиста от година. Започнали връзките си напълно на смешка, за облекчаване на нагона, писа „ Шоу “.

Златка слагала рога на възлюбения си по това време Георги Валентинов с набожния Благой. А съгласно осведомени – и с доста други.

Аферите и баламосването на Жоро не престават до момента в който той взема решение да й предложи брак. След това последвал ултиматум от страна на Благой, който се ядосал и желал да разбере един път вечно с кого желае да бъде тя. В последна сметка Златка прецака Валентинов и скочи в обятията на Джизъса.

Говори се, че продуцентите на формата водят договаряния с Георги да влезе при някогашната си и някогашния си най-хубав другар, който дълго време спеше с жена му под носа. Те го убеждавали, че по този метод ще накара Златка и Благой да страдат и да ги ненавижда цяла България, плюс това, че ще си почисти своя си имидж.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР