На всички ни е ясно, че женската анатомия е по-красивата,

...
На всички ни е ясно, че женската анатомия е по-красивата,
Коментари Харесай

Как жената да накара мъжа да сложи презерватив?

На всички ни е ясно, че женската анатомия е по-красивата, само че в същото време по-ощетена, тъй като на нас ни се падат по-драстичните нежелани физически последици. Не става дума единствено за непланирана бременност, само че и за всичките полово излъчени заболявания, с които се борим много по-упорито от господата, които в множеството случаи са единствено преносители на досадни болести, а не ултимативни пострадали.
За злощастие много мъже и дума не дават да се издума за използването на презервативи. Стягали ги, сексът бил по-осезаем без тях, и най-наглото изказване от тях - можели да се управляват задоволително, с цел да практикуват пресечен сексуален акт. Хайде бе! Нямаше да са толкоз сигурни, в случай че те бяха с яйцеклетките.
Дори и сътрудникът ви да е неотстъпчив за потреблението на кондоми, вие не отстъпвайте и на йота. Обяснете му, че това не е от липса на доверие или се съмнявате, че кръшка, а за по-безопасен секс. Защото за вас е значимо общото ви здраве. А в случай че извадите картата с бебетата, които към момента не сте решили да имате, сте на 100% победител в половия дебат.
Някои мъже изпитват компликации да задържат ерекцията си, до момента в който са с кондом. Това е задоволително, с цел да ги откаже да употребяват тази човешка иновация. Понякога повода за това е по-малкият размер на презерватива, различен път е чисто физиологически. Ако е от първият тип, наминете през аптеката и вземете „ гума”, която ще му пасне по размер. Защото понякога очевидно размерът има значение.
Не се опасявайте да изложите настояванията си за използването на кондом пред колегата още преди да сте се озовали в леглото за първи път. Както той, по този начин и вие нямате визия от тежестта на половата история, с която всеки влиза във връзката.
Ако ви баламосва с разните му оправдания, заявете на прав текст – няма презерватив, няма секс! А мъжете рядко могат да устискат, до момента в който пред погледа им се развява сочно дупе и красиви и горди цици.
Ултимативното решение на този спор е предлагането вие да му го сложите с уста. Не е мъчно за осъществяване и работи безотказно.

Малък съвет
Разбира се, има и женски презервативи, които защищават освен вагината, само че и вулвата. В случай, че към този момент сте спечелили латексовата война с колегата си, който примерно облича члена си с шапка, имайте поради едно. Ако в миналото решите и двамата да нахлузите кондомите си по едно и също време поради концепцията да видите какво е, по-добре се откажете от нея. Удоволствието ви ще си вземе отмора най-малко за две седмици, а вие няма да спрете да плачете най-малко една. Търкането сред двете гуми предизвиква болежка, която не е желана и от най-големия мазохист.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР