На всички ни е втръснало да слушаме витиевати обяснения колко

...
На всички ни е втръснало да слушаме витиевати обяснения колко
Коментари Харесай

Диетична ядлива чашка се превръща в хит на пазара

На всички ни е втръснало да слушаме витиевати пояснения какъв брой е значимо да се грижим за планетата, на която живеем, по какъв начин политиците не вършат нужното, с цел да се грижат за еко-равновесието, за какво би трябвало да мислим за бъдещите генерации. Всъщност, омръзнало ни е заради обстоятелството, че " зелените " представители са обвързани в разнообразни схеми и припечелват солидно. Когато обаче се появят хора, които дават образно решение и съответен образец – то е повече от належащо да им обърнем внимание. А когато стане ясно, че тези хора са българи, то ползата се повишава неимоверно.

Такъв е казусът с младежите, чиито избистрен разум и съществени знания са впрегнати в огромната цел – да основат действително решение на редица значими въпроси. На тематики, които са дъвкани непрестанно, само че никой не е давал забележим резултат. Става на въпрос за Младен Джалъзов, Васил Джалъзов, Петър Георгиев и Мария Алексиева. Те са в основата на значим артикул. Не обезателно изцяло ново, само че усъвършенстван и изкарващ на напред във времето всичко най-хубаво.

Става дума за ядливите чашки – Vafe. Те са артикул от ново покление, а за наслаждение на дамите и хората с мисъл за фигурата си – са диетични.

 Диетична ядлива чашка се трансформира в шлагер на пазара

Vafe е напълно биоразградимa и здравословна вафлена чаша. Тя е едно от решенията за битка с пластмасовите произведения. Това е план с задача за запазване на околната среда. Като артикул съставлява биоразградима чаша за разнообразни питиета, основно кафе и се създава напълно от зърнени храни - без ГМО, без изкуствени подсладители и без консерванти. Именно тези нейни характерност я разграничават от нейни сходства и я слагат на фундамент по отношение на тях.

Това е един от продуктите, които ще " разбият " кръговрата на пластмасата, с който се бори света. Може да звучи малко утопично в този момент, само че е изцяло реалистично поради дейните промени, които голям брой огромни стопански системи постановат в битката с пластмасата.

Идейният притежател и мотор на реализирането на Vafe е пловдивчанинът Младен Джалъзов. Той е на 33 години и от дълго време работи за реализирането на този артикул. След редица перипети – съумява.

Към сегашния момента Vafe се популяризира в заведения на територията на Пловдив, София, Варна и Бургас. Изгражда се национална дистрибуторска мрежа, с цел да бъде по-достъпен до хората. Намеренията на Младен, Васил, Петър и Мария обаче се простират надалеч отвън рамките на страната.

 Диетична ядлива чашка се трансформира в шлагер на пазара

Световните трендовете на пазара при използването на кафе в чаши за еднократна приложимост от ден на ден се усилват с всяка минала година и това постанова огромните корпорации да търсят разнообразни други възможности за битка със замърсяването на околната среда. Наличието на разработки на други биоразградими артикули приказва, че светът се развива в тази тенденция. Това е един муден развой, само че най-важното е, че първите крачки към този момент са направени. Факт е, че има ядливи чаши на пазара, само че все още множеството артикули са с глазура от шоколад или захар, с цел да защитят чашата от протичане или са към момента на равнище идея.

При Vafe се употребяват първични материали, които на процедура са неизчерпаеми в международен мащаб, и които съдържат в себе си голям брой субстанции, потребни за човешкото тяло. В същото време, в процеса на произвеждане на единица артикул няма прекалено потребление на ел. сила. Vafe вади на пазара артикул, който е предопределен за всеобща приложимост и е на налична цена. Целта е всеки един човек да може да си го разрешава всекидневно.

Технологията на чашката разрешава напитката, сервирана в нея, да бъде изпита за над 60 минути, а междинното време за консумация на кафе е 10-15 мин. Всеки, който желае да опита Vafe, може да следи Facebook страницата му за близки до него местоположения или да поръча непосредствено на производителя.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР