На всички ни е трудно в този момент. Ще стане

...
На всички ни е трудно в този момент. Ще стане
Коментари Харесай

Малък Тошко: Връщаме се в соца, сега ще търсите дедовия

 " На всички ни е мъчно в този миг. Ще стане като в соца, ще се върнем към този строй, този див капитализъм сподели, че няма по какъв начин да оцелее в патови обстановки. Ако беше жив дядо ми, щяхме да оказваме помощ на целия свят с хранителни запаси, тъй като по негово време бяхме най-развитата соцстрана на Балканите със лично произвеждане във всеки бранш. А в този момент какво вършим? Само внасяме всичко. Ще търсите дедовия, както се споделя. “

Така Тодор Славков, внук на Тодор Живков, изяснява обстановката, в която се намира страната ни с изключителното състояние поради ковид. Според Малък Тошко коронавирусът ще преформатира всички. Ще се основат и нови форми на бизнес в страната, с който тя ще е по-полезна на жителите си, тъкмо както по времето на соца.

" Тогава имахме 2500 предприятия, които бяха издигнати, и всички работеха. След това, през 90-те години, за мен това бяха най-пагубни за нашата история. И тогава на моята фамилия врагове не ни бяха Съюз на демократичните сили или сините, а по-скоро Българска комунистическа партия, тези, които си преразпределиха външнотърговските сдружения и капитали без никакъв надзор. Веднага по-късно над 300 индивида са ни разследвали по всевъзможен метод и никой нищо неправилно не откри, никакви милиони, за които единствено се говореше, че имаме “, споделя Славков.

Според него точно през 90-те започнаха да се разпадат другите сфери в страната, в това число опазването на здравето. Системата е станала все по-тромава и тегава за елементарния човек. И по тази причина в този момент сърбаме плодовете на този разпад. Иначе от ковид Тодор Славков не се бои доста, даже единствено ден преди да затворят курортите, е бил с другари на Боровец на ски. С него не беше обичаната му щерка Катерина, защото тя се образова онлайн с майка си Силвия у дома.

" Баба ми се грижеше за мен най-вече като дребен. Баща ми доста пътуваше. Никога не съм можел да върша каквото си желая, както и сестра ми, без да попитаме татко ми или дядо ми. Тогава получавах всичко и не бях изключително упорит, само че бях непретенциозен. Аз и в този момент по този начин пребивавам, не желая да манифестирам с нищо “, безапелационен е Славков-младши.

Завършилият британска гимназия Тошко, както го назовават приятелите, доста желал да се дипломира с икономическа компетентност в Швейцария, даже година приравнил дипломата си към тамошната.

" Влязох, само че след това трябваше да се върна в България, защото ме издирваха поради делото против мен. Но щерка ми в никакъв случай не бих я записала да учи в британската. Тя и в този момент си приказва съвършено езика “, изяснява Малък Тошко пред " България през днешния ден ".

" На мен детето ми се качва на главата, нищо не мога да й откажа, само че с майка си се държи по различен метод. За мен тя е най-важна в живота “, смее се Славков.

И в действителност - момиченцето е и единствената жена, за която баща Тодор е проливал сълзи. Било е при раждането й. " Преди като пиех доста, измененията в настроението ме караха да рева постоянно, в този момент все по-малко са, а и към този момент от доста време не пия въобще. Спортувам и съм различен човек “, безапелационен е Тодор Славков. 48-годишният наследник на Людмила най се забавлява с измислените истории по отношение на личността му.

" Често чета небивалици към Ванга и майка ми. Но пък има и правилни неща “, споделя Тошко. Съвсем скоро пред медиите Нешка Робева разкри, че петричката пророчица е промълвила пред нея: " Короната, че ни гази и нас, само че че оцелеем “. Тогава не се схванало защо става дума, само че след вирусната пандемия нещата сякаш си идват на местата.

" И други неща се сбъдват от пророчеството на Ванга - че ще пристигна време, когато българи ще желаят да се върнат в родината ни я от гурбет, я тъй като ще им стане мъчно отвън страната, само че няма да имат тази опция. Границите ще се затворят. Ето и това се сбъдва “, написа Нешка в профила си.

" Харесвам Нешка Робева. И майка ми я харесваше. Но, почтено казано, не мога да приказвам за Ванга и предсказанията й. Нито знам какво тъкмо е споделила, нито знам какво е изфабрикувано “, безапелационен е Тошко Славков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР