На всички ни е позната тази ситуация, особено на тези

...
На всички ни е позната тази ситуация, особено на тези
Коментари Харесай

Столът за дрехи: да сложим край на този лош навик

На всички ни е позната тази обстановка, изключително на тези от нас, които не са огромни почитатели на реда вкъщи. В спалнята ни постоянно има един стол, който стои покрит от облекла , и освен е негоден, само че и облеклата по него също не са. Дали са за пране? Дали са се измачкали? Ако не са били, то към този момент са. Решението обаче лишава доста по-малко " мощна воля ", в сравнение с си представяме. Ето по какъв начин да сложим завършек на неприятния табиет. 

Пространство за предпазване

Ако постоянно се изкушаваме просто да захвърлим носената дреха върху Стола, може би нямаме задоволително пространство за елементарно предпазване . Ще ни отнеме няколко часа някой уикенд да се разделим с облеклата, които към този момент не носим, а пък лишават място, да подредим останалите и да приберем несъответствуващите за времето летни рокли в скрина. Ако и след тази нова организация на пространството обаче откриете, че дрешникът към момента е недосегаем... в ще намерите спомагателните закачалки , от които се нуждаете, както и всевъзможни съоръжения за елементарно прибиране и нареждане на облеклата, обувките и аксесоарите.



Кош за пране 

Понякога е мъчно да преценим дали пуловерът, който преди малко сме съблекли, е за пране или за прибиране. Затова и той отива на Стола... По-лесно ще ни е обаче, в случай че в спалнята си държим панер за облекла , вместо всяка вечер и за всяка дреха да преценяме по настрана дали да отидем до пералнята (особено в случай че тя е далече). Кошът за пране е идеално решение за всяка стая, в която се преобличаме, а за множеството от нас това е спалнята. 



Възглавнички за стола

Момичетата, които имат неприятния табиет да си гризат ноктите, постоянно си вършат хубав и моден маникюр, който не желаят да съсипят. Тук правилото е същият – в случай че столът е хубав, комфортен и приканващ , няма да желаете да го затрупате с облекла, а да почетете книга в него или даже да си дремнете (сложете една табуретка пред него). предлага и още решения, с които столът да се трансформира в място за релакс, а не за предпазване. 

 

С поддръжката на 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР